torstai 4. marraskuuta 2021

Reisunekru™

 https://www.iltalehti.fi/mieli/a/ebcede0a-3ac4-4f4c-b1b5-3ba3e42c7dd2


Wanhan Kunnon Reissunekrun™ uusi kääre.


Junou ? Tiettähän te ? Häh... ?..no se Wanha Tuttu Reisuneekeri™ ! Niin ! Nääs SE !! Niin nin se on nyt laatinut uuden komian kääreen.


Eli siis MITÄ VITTUA ?!?! Haistakaa paska ja vittu ja suksikaa helvettiin. Vitun madot. Tässä siis yksi tuote lisää mikä lähtee boikottiin tästedes. 


Vittu mitä saatanan limanuljaskoita te olette vitun munattomat nynnyt, vitun absoluuttiset madot. PERKELE mitä paskaväkeä. Hei muulit hoi: minä NÄEN kyllä että siinä on primitiivinen Afrikkalainen alkuasukas  (joka ei  ikinä keksinyt edes jumalauta vittu saatana pyörää!!!) ...te ETTE OLE kovinkaan hienovaraisia ja ovelia ja älykkäitä tässä junttauksessanne ja propagandassanne, minä EN häkelly ja mene ninQ  ihan ...joksikin Tyhmäksi siitä että tuohon tuollatavalla OVELASTI juonittu tuo nekru... ihan niinkuin niitä olisi AINA ollut suomessa ja ne olisi jotain niin hyvää ja kaunista ja luontaista ja hyödyllistä ja tännekuuluvaa, täällä. Hei, EI NE OLE.


Tämä EI VAIKUTA ainakaan minuun haluamallanne tavalla vaan päinvastoin. Haluni kuristaa teidät ..moninkertaistui. Siinä kaikki.

Minä siis EN, toistan, EN häkelly tällaisesta alkeellisesta manipuloinnista ja yrityksesetä normalisoida jotakin äärimmäisen EPÄnormaalia ja ei-haluttua - minä vain ärsyynnyn siitä ihan VITUSTI. Ja tässä tapauksessa lakkaan ostamasta kyseistä tuotetta kuten moni moni moni muukin.


*Hyi vittu että ihan alkoi oksettaa, kun tarkemmin ajattelen. Olette te jumalauta vittu HÄIKÄILEMÄTÖNTÄ saastaa jukolauta sentään.

TIEDÄTTE kyllä mitä teette ja vallan vitun mainiosti !!! TIEDÄTTE Reissumiehen olevan kuten Fazerin Sininenkin, suomalaisen ruokapuolen eräänlainen ikoni ja merkittävä ja tykätty tuote, joten JUURI SIIHEN(!!) pitää siksi ISKEÄ. Tehdä isku suoraan vihollisen ytimeen tai sydämmeen tai vähintäänkin selustaan, ihan peruskusipäinen perus-vasemmistolainen peruskommunistinen taktiikka. Juutalaista alhaisuutta  "parhaimmillaan". Vitun kusipäät paskasäkit. Haistakaa vittu. Voitte pitää leipänne. Se on epäterveellistä muutenkin.


Tämän SANOMA on että "alistukaa ny vaan ...hei ?..ja nynnyyntykää niinkun mekin..hei ? eixjoo ? ..ei tälle kumminkaan mitään mahda (nekrun Maahanasettumiselle™) joten...tulkaa kaikki mukaan, shamoon, ja ollaa niin  veekeriä  ETTÄ ! Ja ollaan niinkuin Mustia Ihmisiä olisi aina ollut täällä ja leikitään että ne on ihan HYVÄ juttu ja tosi sellasii ninq tiätsä hei shamoon...luonnollisii osii ja näi, täällä, suomessa.. hei ? ..khamoon määännNNG hei... hei ?.alistuisitte nyt ?.."  jne.


Ei, emmä.

Emmä alistu.


Se on sota sitten.


Suksi vittuun helvetin apina ja haista perkele paska.


Ei kiitti.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti