keskiviikko 10. marraskuuta 2021

"Joutuu maksamaan"

 iltislinkki


Mulkkuja mitä mulkkuja. Ja "joutuu maksamaan" , minä sitten jumalauta  VIHAAN tuota byrokraattien ja muiden raukkojen komentelijoiden MEGAylimielistä  itse itselleen valtaa OLETTAVAA tapaa  puhua ja JULISTAA !  VITTU mitä jos se EI MAKSA ?!?! Onko teillä Helvetin hönöillä käynyt ikinä SE mielessänne ? Saatanan kusiruutat.


Huomannette että valtion koiranpaskapäät vain tuppaa puhumaan ikäänkuin kaikki mitä he sanovat OLISI niin ja TULEE tapahtumaan ja on OL-TA-VA jne jne eli he olettavat voivansa SANELLA todellisuudelle ja aivan ehdoitta kaikille Muille Ihmisille™. Ikäänkuin he lukeutuisivat ihmiselämän piiriin itse ylipäätään. He olettavat että voivat tuota käskykieltään käytellä ja saada vuoretkin siirtymään ja asiat olemaan ja toteutumaan kuten he haluavat.


Hei mulkut hoi; jos teillä ei olisi millä KIRISTÄÄ ihmisiä, KUKAAN ei tottelisi teitä, ei KUKAAN tekisi IKINÄ ja MITÄÄN mitä te helvetin alkeellisen alhaiset rikolliset sanelette.


Mutta mikä onni se teille onkaan ettei nämä tollot ajattele, kuten taisi Hitlerkin jo todeta.


Ei Normaaleista ole vallanmitätöintiin / kumoukseen, ne vain TOTTELEE teitä, ad infinitum. Teillä on heidän mielestään taikavoimaa.


TOTEEMI !
Suksikaa vittuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti