tiistai 16. marraskuuta 2021

Normaaliuden Kieroutus™

Hei kaikki. Kuulkaa.... olen löytänyt niin stydin teoksen että minun on pakko julkaista tämä  jo nyt, nyt jo,  etuajassa. Minun piti lukea tuo täysin ILMAINEN "kurkkaa sisään" näyteosio ensin mutten malta.

Nyt on siis niin vitun veret seisauttava ja kiehumaan saattava teos käsillä ettei kilin vittu voi olla tottakaan !!


LUKEKAA ja JAKAKAA ja painakaa jukolauta lanttuunne !!


https://www.amazon.com/Perversion-Normality-Marquis-Sade-Cyborgs/dp/191420820X?asin=B09BLK58M5&revisionId=&format=2&depth=1


Siinä SE  on ^^ !! Siinä näyttäisi JO TUOSSA NÄYTEESSÄ(!!) olevan kokolailla KAIKKI !! Jumalauta VITTU SAATANA PERKELE JUKOLAUTA PASKA HELVETTI !!


Teidät on REVITTÄVÄ KAPPALEIKSI marxistitkommarit !! Jumalauta MIKÄÄN rangaistus Sorokselle ja Schwabille ja illuminaateille ei totisesti riitä. HERÄTKÄÄ nyt sitten jo  perkele saatanan tavalliset tollot perkeleen pelokkaat vitun tuhnut !!!


L U K E K A A  tuo "look inside" osio tuosta ihan piruuttanne ! Jumalauta LUKEKAA tuo !!!

Siinä menee tovi jos toinenkin mutta  on totisesti sen väärti !!!  JUMALAUTA.. johan kävi selväksi mistä tuulee ja  mihin ollaan menossa ja MIKSI ja ketkä on taustalla jne jne.. ja hei, tuo on VANHAA tietoa sinänsä, eli kaikki aikeet ON. JO. TOTEUTUNEET !! Tai aivan viittävaille toteutumassa.

"Aikojen Suuri Työ" kuten satanistit itse sitä tihutyötään kutsuvat. Vapaamuurarit ihan "virallisestikin".

Vitun vinopäät paholaiset.


Palaan aiheeseen jahka olen lukenut loppuun ja jäsennellyt saamaani katuviisautta ja TIETOA.


NYT jäitte jumalauta nalkkiin !


Ei tule auttamaan "behaviorismi" eikä "marxismi" ei valheet eikä pelotteet. MIKÄÄN mahti maanpäällä tai sen ALLA ei teitä auta.


Myrsky nousee kyllä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti