torstai 18. marraskuuta 2021

Likat nosti nekrukiintiöö

 https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/8de037ad-2012-4f41-83c4-eda12ea3297eVittu että ärsyttää. Nyt ärsyttää niin että näen punaista. Ja sitten vielä tuo vitun ylimielinen tyhmä ämmä tuon omahyväisen halveksivan kusipäisen vahingoniloisen ällöttävän hymynsä / naamansa kanssa tuossa kuvassa... ei VITTU saatana. EI jeijeijeijeijeijeijeijei.....


Suomella ei tule olla MINKÄÄNLAISTA "pakolaiskiintiötä" eikä byrokraattikiintiötä tms, mutta  siellä nuo tyhmät ämmät vain PÄÄTTÄÄ että viis siitä, näin nyt vaan tehään ! 


Näin alkaa sisällissodat ym. Kapinat. Vallankumoukset. Jne. Ja kaikki se "legitimiteetti"  mitä teille nuo perusnahjukset aina kuvittelevat.... TOIVON että se on karissut jo niidenkin tihruisista silmistä. 


VITUN ÄMMÄ !

Miksi tähän enää edes sanoa mitään. Ei ne mitään ole kiinnostuneet alunperinkään kuuntelemaan, ne on siellä toteuttamassa Visioitaan   - EI kuuntelemassa jotain nuhjuista pölyistä kurjaa paskaa "kansaa".


Jos joku viitsii aloittaa Kansalaisaloitteen tuon (koko köörinviraltapanosta niin allekirjoitan HETI.

Nuo tuhojyrät kusipäät hiivaiset vitut ON SAATAVA tuolta POIS ! NYT !


P.s  Ei sillä että tämä mikään POIKKEUStapaus olisi, mutta NOTEERATKAA nyt taas tuo asioiden MUOTO tai miksikä sitä sanoisi. Eli saatte vain ikäänkuin muistion tai "mailin" / tiedotteen. Tämä on vain tällainen ilmoitusluontoinen asia, näin suomessa byrokraatit, joiden maa tämä OIKEASTI on, luulee että asioita "hoidetaan". Sitä vain tehdään mitä lystää ja ILMOITETAAN sitten hoi polloille.

Kysymättä KENELTÄKÄÄN, kertaakaan, mitään.

Sitä on  VALTIO / mikä vain kontrollikusipää ryhmittymä.


Juu, ei mitn! Kiitos ilmoituksesta ! Otetaan vaan vaikka koko vitun  Zambia minun puolestani, ja teitille pullo vinkkua päälle ja kyytipojaksi ! Hiphei ja rillumarei ja mitä näitä nyt on...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti