maanantai 8. marraskuuta 2021

Ivermektiini

 https://oikeamedia.com/o1-168900


WAU  !


Siinä oli yhtä hyvä kluin pitkäkin kirjoitus ! KANNATTAA lukea ja TUO on se SE kirjoitus joka kannattaa luetuttaa jokaisella Normaalilla™ vitun taulapäällä joka ei suostu kuulemaan huonoa sanaa kytästä. Jos mikään läpäisee sen umpeenjäätyneen normitollon typerän perkeleen paskapään niin tuo kirjoitus ! 


Siinä oli paljon asiaa. Ja olen täysin vakuuttunut tuon perusteella että ivermektiini vai mikä lie, SE on se ihmelääke jota tässä on venailtu.

Se on koko ajan ollut tuossa ! Ihan nenän edessä, mutta kun tyhmät ylimieliset apinat on tyhmiä ja ylimielisiä niin ...näin sitä  sitten käy.


Ja se EI OLE "peniSsiliini" vaan yhdellä ässällä penisiliini. Ei PENIS-siliini !! Mutta ihan HAUSKA juttu kyllä ! hahahaHAHah.. penissiliini ! HAHAHHAHAAAAAAAAAAAA.


Penisiliini tai penisilliini. EI penis-silliini ! Muuten hyvä hyvä ja liian pitkä kirjoitus.


Ja jukolauta päitä on tiputtava tämän  kusipäisyyden takia ! Ihan tasan sitten oikeasti, niiden on maksettava tästä !! PÄITÄ VADILLE kiitos sitten ! Vitun nilviäiset saatana.


Nyt KAIKKI sitten  IVERMEKTIINI  kaupoille ! Se on vieläpä Japanilaista ! Eli  TAKUULLA luotettavaa ja sen luettuani TIESIN jo että jaa..ahaa ok se se on, siinä se on, se on se  lääke. Jenkit INHOAA jo sitäkin, ettei se ole HEIDÄN.


Haistakoon vitun, vitun anglomulkut.Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti