keskiviikko 3. marraskuuta 2021

Intian Saastat

 

ÄmbäläWäbälä Mumbawee Ma Tzimbu näyttää tässä Valkoisen Supremasismin™ merkkiä sekä samalla miten hän näpittelee kauriita.


Tuollainen ^ Ei Lainkaan Apinoiden Planeetasta jonkunlaisen jonkun, näköinen, apinamies heiluttaa sormeaan valkoisille ja lännelle ja julistaa oikein että "me ollaan uhreja ! jou !" ja kieltäytyy tekemästä primitiiviselle kusiselle apinayhteisölleen mitään.

Vitun absoluuttinen mulkku.


Intia jos muistatte, on paikka jossa paskannetaan tienpientareelle tai siihen missä nyt kulloinkin satutaan seisoskelemaan ja tuijottamaan tai tanssimaan ja laulamaan, ja jossa lehmät ja valtaisat apinalaumat pyörii ja löntystelee ja jyrää ja kävelee siinä kaiken muun liikenteen seassa, se on paikka jossa on Ganges - maailman saastaisin ja likaisin paskavirta. Oikea skeidan tonava, kirjaimellinen paskavirta, valtava avoin viemäri. Jossa nuo ^ apinat kylpevät ja juovat siinä kylpiessään, väistellen ulostemateriaalia, seeeekä ihmisten apinoiden että muiden eläinten ja katumutantien, ja ruumiita ja tölkkejä ja ju neim it.

Intia on paikka, stan,  jossa Pyhät Miehet elää kadulla alasti venytellen kikkeliään milloin milläkin silitysraudalla ja juoden kusta. Intia on paikka jossa kirjaimellisesti palvotaan rottia ! Ja jossa on ollut ja esiintynyt, luultavasti ihan Bollywood numeroineen päivineen, jokainen ihmiskunnan tuntema ja kuvittelema  tauti ja vaiva ja vitsaus, ja josta ne tauditkin pakenee sikäli kun pystyy. Intialaiset itse ovat mutantteja, mutatoituneet ja joillakin versoo niskasta jalkoja kuin mustekalalla ja joillain kaksi päätä ja yksi jalka, ja toisilla on dobermannin kokoinen kasvain... silmässään !  Jollain ei ole alakroppaa ja joillain ylä, joillakin, luulvasti Yläluokalla, on 3 ehkä jopa 4 (!) silmää, jotka pullistelevat ulos kuplan muotoisesta päästään niin kuin olisivat ¤poks¤ahtaa hetkenä minä hyvänsä.

Intia on paikka jossa näitä mutantteja - apinoita asuu noin 30 miljardia neliökilometrillä... ja TÄMÄ paikka kehtaa julistaa että "me emme aio muuttua siistimmäksi".Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti