sunnuntai 21. marraskuuta 2021

Esko ja N(eekeri)-sana

 
MAH-TA-VAA !!


HAHahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... HYVÄ Esko ! Hienoa.
Aivan loistava uutinen. En ole katsonut tuota kyseistä ohjelmaa, mikä lie, mutta luin pari blogia asian tiimoilta ja olen HYVIN tyytyväinen, kuten on KAIKKI paskankaan väärtit oikeati suomalaiset. Olen odottanut tätä KAAAAUAN, eli koska joku ...ja kuka se tulee olemaan... uskaltaa viiihdoin käyttää sanaa neekeri ihan kuten kuuluukin, ja juurikin "valtamediassa". Kävi ilmi että sen kunnian nappasi sitten itselleen tuo ^^^^ partaheppu. Onnittelut tästä, in bona fide.


Ja se kyseinen muslimitar on jo niin seinähullun naurettavan typerä, jopa ämmäksi, etten kommentoi sitä. Kommentoin vain teidän Iltalehti ym naurettavien kusipäiden naurettavaa kusipäisyyttä.

En tiedä missä Amerikan osavaltiossa te luulette meidän tässä "budjaavan" mutta meillä suomessa EI ole mitään VITUN "n-sanaa", miellä on ihan NEEKERI sana neekeriä varten ja siitä pidetään myös kiinni. 

Ja se on ihan yksi paskan hailee jos joku tyhmä kireäpäinen älykääpiöÄMMÄ vetää siitä herneen nenäänsä.

Juuri uusin naurettava otsikko sanoo että se joku akka mikä lie, "järkyttyi  n-sanan käytöstä".. Kristus vittu teidät tulisi piestä. Jo ny on vittu. Jo ny on vitun vittu  ! 

Hei median molopäät ? Hoi !?  MIKSI minun tulisi mielestänne TIETÄÄ että joku tyhmä ämmä järkkyy  sanoista, ja MIKSI te sitä kailotatte ??! Ette te vain AJA JOTAIN ASIAA ?!?!?Jostakin johonkin ?! Ette kai ?

Ei teille muuten ikinä satu semmonen tuleen mieleen että ME KAIKKI  MUUT    J Ä R K Y T Y M M E  24/7/365 TEIDÄN kusipäisestä ja maailmanvaltaan pyrkivästä, tukahduttavasta, nyrpeästä ja sanelevasta ylimielisestä käytöksestänne ja teoistanne ?! Ei sellainen ikinä käy  mielessänne ?

Teidän solipsistinen narsistinen itsekkyytenne ja välinpitämätön omahyväisyytenne on ultralegendaarisenkin tuollapuolen, se on surrealistista. Te olette pyyteellisen yksisilmäisen itsekkäitä kuten eläimet.

HAISTAKAA VITTU !


Teidän aikanne on ohi, vaikka siinä kuinka koitatte järjestää jotain vitun JÄRKYTYSTÄ siitä että nekrua kutsuttiin nekruksi. Vielä vaalean miekkosen toimesta ! HAHAHAHAhahaaaaaaaaaa lol, aivan vitun mahtavaa !!


BRAVO Valt´oja ! Bravo.


Kiitos, koko suomen puolesta !!Ja ÄLKÄÄ KUKAAN vittu menkö saatanan muulit matelemaan ja vitun mäntit munaamaan tätä ABSOLUUTTISTA totuuden VOITTOA matelemalla ja pyytelemällä viholliselta anteeksi tjms ! ÄLKÄÄ tehkö sitä.


NYT meni kerrankin kohti oikeaa suuntaa. Nyt vain lisää tulta munille  ja muslimeille ja muille vitun  sekopäille. Nyt vasta vähän hiiltä uuniin ja vauhtia masiinaan. Saadaan homma edes alkuun.


Kiitti !


P.s  JOS joku  tarvisi oppitunnin vasemmiston ja kautta tai muslimien ylimielisestä seinähullun sairaalloisesta passiivis-aggressiivisesta VIHASTA, niin aatelkaa että tuo vitun  ämmä sanoi ihan pokkana että Esko on "tottunut  elämään joutumatta vastuuseen teoistaan"  !!!Vittu siinä on veret melkeinpä seisauttava lausahdus. Ajatteleeko nuo IKINÄ, MITÄÄN, mitä suustaan päästävät ? Ei jumalauta vittu VOI OLLA TOTTA !!!!


En tiedä mitä edes sano lopultakaan.... ?... ai miin.......... ei tuohon paljoa voi kai sanoa. Ilmeisesti suomessa suomalaisten olisi tullut kaikki vuosituhannet tähän asti, sipsutella elitistien ja lemmikkiensä hyväksymien munankuorten ympärillä ja sitä  saattaa "joutua vastuuseen" siltikin jos ei miellytä tjns ?.. TODELLA kontrollinhaluinen ämmä. Siis oikein todella. Maailmankuva kuin byrokraatilla ja kytällä ! Aivan yhtä siniverisen PAHA ja ilkeä ja KUSIPÄINEN mulkku.

"Joutua vastuuseen teoistaan" !!!?? AATELKAA hetki ....haa..ei jumalauta... WAU !! WAU !


Vittu WAU !! Pysäyttävän demonista paskaväkeä, jumalauta.


Täytyisi kai matkata Turkkiin tai johonkin ja sanoa aikas SELVÄSTI että jos ei tuo kulttuurinne ja käytöksenne NYT muutu niin... "saatatte joutua vastuuseen teoistanne" ! Ni !

HAAhahaaaaaaaaahahahahaaaaaaa.


Koulukiusaaja ja katurikollinen ja tuomari / kyttä voisi sanoa noin, ne on tarpeeksi psykoottisia sosiopaattisia kusipäitä, mutta niin näemmä mikä murjaaniämmäkin vain. Jos käyttäydyt kuten ITSE käyttäydyt, etkä kuten keisarinna odottaa ja haluaa, "saatat joutua vastuuseen". Eli hän KOSTAA sinulle sinun sinuutesi, eli ==> absoluutista satanismia.


Kuole vitun kusipää ämmä.


Kiitti.


N E E K E R I !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti