sunnuntai 21. marraskuuta 2021

MUISTUTUS !

 Vasemmiston ja muun  häirikkölauman sosiopaattikusipäiden ja Amerikan JUUTALAISEN "eshtabilissementin" yms Luciferin pikku kusiaisten niin ylistämä ja kai "rakastamakin" ja ainakin valitsema, presidentti, Amerikassa, eli Joe Paskapussi Bidee ...paitsi on alkoholistinen hönö kusipää moukka  ja ruma ja tyhmännäköinen ja aivoton mäntti tollo ja hiplaa ja haistelee mm lapsia, niin nin PASKANSI housuunsa paavia tavatessaan ja kävi ihan pokkana  piereskelemässä sen englannin hevosennaamaisen ruman kamalan ämmän lähellä. "Pieru joka  kuultiin ympäri  maailmaa" !! HHHAHAHAHAHAHahaaaaaaaaaaaaa...

LOL !!


AHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAA ! Tässä on se tyyppi joka EI suinkaan HÄPÄISE ja NOLAA Amerikkaa ja tee Amerikasta maailman naurun ja pilkan ja ivan kohdetta ja pelkkää yhtä suurta vitun vitsiä ! HAHAHAHA HAISTAKAA VASURIT VITTU ! ...tai itseasiassa..hahaha ... presidentin PASKA ! HAHAHAaaaa.

Vitun seinähulut typerät kusipäiset YLIMIELISET vitun  tollot !Kakkamies pieree ja paskapieree - ihan jatkuvalla syötöllä.

Jos muuten joku on "ihmisperse" niin... Vaikka en  ole luojan kanssa milläänlailla missään HYVISSÄ väleissä, mutta NYT tekee melkein mieleni sanoa että "KIITOS" !! Hahaa, luojan  KIITOS kun häpäiset vasemmiston psykoottiset  sivilisation tuhoaja marxisti kusipäät apinanpaskamyyrät, EDES tämän verran !! Aivan mahtavaa.

Kiitos !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti