tiistai 9. marraskuuta 2021

Pierevä Zou Paskapussi

 Amerikan pressa Joe Paskapussi Bidee on  pieraissut, TAAS, paskat housuunsa Englannin kuninkaallisten edessä ! HAHahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!
Ei voi vittu olla enää edes totta !! HAHaaaaaaaaaa... ai jukolauta tuo äijä kirjoittaa hölmöilyn ja tyhmänä kekkaloimisen käsikirjoituksen uusix ! Ihan itse, henk.kohtaisesti.

Jumalauta mikä ABSOLUUTTINEN häpäisy ja totaalinen SUPER-pelle !!! Ja silti on havaittavissa vielä residuaalista Trump kauhistelua yms jne... jumalauta vittu ANTAKAA ny jo olla saatanan lapselliset kusipäät !

Te näette itsekin vallan mainiosti mikä tihrusilmäinen  kumipäinen paskahönö tollo tuo älykääpiö piereskelijä on, ei sitä  tarvi osoittaa kuin ehkä sokealle.


Jumalauta ..HAHAHa..AHahah aijai, on se kyllä viihdettä koko rahan edestä, täytyy se kyllä myöntää  ! Mutta että on se saatana aika käsittämätön "shitshou" monessakin mielessä. Äijä laskee luikurinsa ohella ihan pokkana paskat housuunsa joka toisessa haastattelussa tai podcästissä ja polvistellessaan(?) brittikuninkaallisten edessä päästää, Lehdistöä siteeraten", "piiiiiiitkän ja kuuluvan pierun".. HAHaah ja sille toimitettin ilmeisesti jokin vaippa tjns... hyi VITTU YÖK !! KUVOTTAVAA !!


Housuunsa rutiinilla paskapierevä valehteleva TÄYSIN luokaton ja hävytön totaalihönö mulkkutollo ja SE on Morlokkien vastaus siihen kauheeseen Tronald Dumppiin... HAHAHAhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!


Aijaijaijai.hahaAHAHAaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA oijoijoi.. "omat koirat puri" tavallaan, tyhmä lapsellinen kiukuttelu ja mielenosoitus kävi kalliiksi ja tyhmäksi ja naurettavaksi !

Mutta nyt vain naaatitaan ! HAHAHAHA NAAAAAAAAAAAAAAATITAAN oikein !! Milloin se hätistää nuo kaikki vitun siipeilijät hönöt tollot ulos jostain iroonisesti "ilmasto"konferenssista pistämällä kunnollisen mädän "leijan" leijumaan ilmastoon,  ja milloin se pieree TV-propagandalähetyksessä ja milloin se ..korvataan ihan aidolla kuminukella. 


Sen  kannatuslukematkin on jossain vessan viemärin pohjilla ja sitä inhotaan ja NAURETAAN  Globaalisti ! HAH HAH HAA !  Ihana-na-na-naa ! Hahahaha, loistavaa, aivan mahtavaa, luojalle kai kiitos tästä, TÄSTÄ voi olla jo miltei  kiitollinen ! HAhahahaaa SIITÄHÄN imeskelete vitun typerät koiranpaskapäät vasurit ! hAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAA. IIIKINÄ ei ole tainut ihan tuon luokan hönöä, tolloa, muulia, mulkkua, idioottia, nahjusta, tyhmää rumaa toopea, ammattitason pierijää, hääriä pressan sijaisena kun kaikki keskinkertaiset  ja sitä vähemmät älykääpiöt säikähti miestä joka sai ..junou.. kaikaistua sekalaista ASIAA tikkusuoraan ja oikeilla sanoilla ! HHahaa..Ai luoja sentään.

Ainoa asia mitä tuo imbesilli Julkisen Puolen koko elämänpituisen loisen "uran" tehnyt hyödytön paskaläjä saa ikinä kakaistua itsestään ulos on paskat housuunsa ! HAHAHAHAHAHAHAH LOL !!

Ai mikä ihanan nöyryyttävä loppu byrokratialle ja Amerikalle ja Etatismille ja "politiikalle" ! HAHAHA sitä ei olisi voinutkaan enää parempi henkilöhahmo itseasiassa saada lopettaa !  Ainakin minä siis toivon että te alatte HERÄTÄ ja vieroittua "valtiosta"  ja nauraa sikäli kun ette repeä raivosta, jne.. hahaa. Ja on kuin tämä(kin) olisi totisesti käsikirjoitettu. Taivaassa tai helvetissä, en osaa sanoa mutta  jossain :)  aivan mahtava komediaesitys tuo kusiainen kyllä on. Loistavaa, aivan ...annetaanko vaikka 8,5 - säästelen täyttä pistemäärää jollekin TODELLA ylimaallisen hauskalle, mutta tuskin se "poliitikoista" enää tulee se sen tason komedia. Vaikka ei sitä kyllä ikinä tiedä. Ehkä se suomen kuivin hönö eli se lautakasa kanisteri, ehkä SE, pieraisee "kuuluvasti kamalasti ja kaikuen" kätellessään linnan elitistijuhlissa sitä vitun absoluuttista Ninnistön(sic!) superkäärmettä ? Huu nous, mutta saa sitä toivoa / pelätä. Ninnistö ainakin ja eritoten.

Mutta että näin, tässä on Historiaa "in the making". Amerikassa ihan pokkana tuetaan pystyynkuollutta virkabyrokraattihönöä loistolloa presidentin hahmona, ja annetaan sen virnuilevan imbesillin ruumiin päästää tasaisin väliajoin kaasua (ruumiit tekee sellaista) molemmista päistään ja hölmöillä sen minkä ikinä kerkiää kun ei kehdata myöntää että vedettin jumalauta ja VITUIX ja KUNNOLLA ! HAhahahah ..hahaa aijai..aijaijaijai..hAHAHaha Tsiiiisus ! Amerikkalaiset on kyllä kieltämättä typeryydessään melko viihdyttäviä joskus, jos ne ei ärsytä niin kyllä ne ihan viihyttää(sic!).


* Prrrt *
~~ vain SUURI pieru, ei päällikköä ! ~~
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti