torstai 11. marraskuuta 2021

Hönö hönöttää

 Siinä se ruma setä, Quato, kakkasetä, setä kusipäiden kuningas, aukoo tietämätöntä ja epätoivoista RUMAA paskalärväänsä kun ei muuhunkaan saatanan kusipäinen ketale pysty, ja hölöttää juuri sitä mitä älykääpiöt paniikissa HALUAA kuulla ja mitä tädit on käskeneet ja antaneet ymmärtää että on  parei puhua. 


En tiedä MIKÄ virus tässä RIEHUU ja  MISSÄ ?!? MISSÄ VITTU SE ON ?!?!?! Minä en ole nähnyt en ensimmäistäkään MINKÄÄNLAISTA virusoireilijatyyppiä eikä ole se viruskaan kävellyt vastaan. Ai miin... luulisi siitä ainakin jooooooooooooooooooootain vitun merkkejä jossain  näkyvän ? Nou

Mutta ei,  ei mitn.

Ja teho-hoito puhe on niin silkkaa häpeilemätöntä kusipäänpaskaa että se on jopa "poliitikolta" eli ammattiloiselta jo aika vitun paksua jöötiä. JUMALAUTA vittu saatana ! SAATANAN kusipäinen vitun nahjus !!  MISSÄ on MINKÄÄNLAISTA vitun ongelmaa sairaaloissa SAATI sitten jumalauta TEHOLLA !?!?!?  MISSÄ on tämä MikäMikäMaa ?! Missä se ihan tarkalleenottaen ON se paikka mihin te valehtelevat nilviäiset aina viittaatte ?!?!?


TODELLISUUDEN maankamaralla ammottavat sairaalat TYHJYYTTÄÄN ja ERITOTEN tehot. Ai miin.... niissä ei ole käsittääkseni käytännössäkatsoen juurikaan  ihan tasan KETÄÄN !!! Ja SILTI te ihan polleana pokkana oikein halvatun rehvelit YLPISTELLEN typeryydellänne, puhutte totaalista koiranpaskaa. HAISTAKAA VITTU !


Ja hei, jos on jokin OIKEA ongelma... mitä jos pitäytyisitte POIS TIELTÄ vitun nilkit ja antaisitte niiden jotka OSAA, kehittää siihen jonkin...mmmM...uu...aidountnou...LÄÄKKEEN kenties ?! Ivermektiiniä ?..jotakin. Nenäsumute kuullostaa aika vitun itsestäänselvältä tautiin joka ilmeisesti vaikuttaa keuhkoihin. Ai miin melko ittestäänselvä juttu se olisi. IVERMEKTIINI kun on JO saatavilla niin ei SE satu teille tuleen mieleen ? Mitä jos SILLÄ lääkittis potilaita ?!Kontrollia ja VALTAA te haluatte kuten tiedätte, ette MITÄÄN niin muuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti