torstai 25. marraskuuta 2021

Pohjoiskakkalasta....

 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/1583efdd-d059-4195-b220-de346d6f479d


En nyt viittis leikkiä tyhmää tai kovaa tjns mutta... olenko TÄYSIN hakoteillä ja väärässä jos sanon että tuollaisen ^^  takia Amerikan TULISI jo jukolauta  HYÖKÄTÄ tuohon paskaläpeen ?


Jos Amerikka ei aio tehdä P-Korealle mitään, niin ..........no paitsi että "jo on köyhää" mutta voidaan sanoa ihan mustavalkoisesti Amerikan  "maailmanpoliisi" roolin romahtaneen ja Amerikan voi todeta välittävän "Toisten Ihmisten Vapauksista™" yhtä paljon kuin tuolla pihoilla pyörivien kissojenkin. Eli ei yhtään minkään vertaa.


Jumalauta että tuo paikka on pahempi kuin Helvetti ! 

Ja SILTI sitä vain vuodesta toiseen kattellaan ! Haistakoon vitun.


Ja hei, ikäänkuin sille ei VOITAISI mitään ! Ja kissan viikset,  SE on se mihin Amerikan TULISI sijoittaa KAIKKI panoksensa ja sotilaansa, eikä mihinkään hevon helvetin vitun  ählämi-itään. Muttei Amerikkaa enää kiinnosta edes teeskennellä jotain sellaista  tahoa jota kiinnostaisi levittää maailmaan vapautta yms.

Pohjois-Korealaiset saa maksaa siitä ja brutaalisti. Ja toistuvasti.

Mutta Amerikka romahtaa kohta muutenkin, ja mitä siitä enää olisi parhaimmassakaan tapauksessa tekemään? Vielä tuollaisen piereskelevän / housuunsapaskantavan wanhan älykääpiön leikkiessä siellä johdattajaa tai mitä lie...


Vittu  mikä SHITSHOU

Jos MINÄ olisin Amerikan Bossi, kuten minun tulisi ja pitäisi olla,  minä MURSKAISIN tuon kusipäisen, halveksittavan, ultrapahan ja verta nenästään kerjäävän kusisen tunkkaisen kommunististen vinosilmien perkeleen paskatunkion. ARMOTTA. Ja miehittäisin SEN ja alkaisin ehkä siirtää neekeriä ja mitä muuta lie, SINNE.

Se voisi jo olla jotakin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti