maanantai 30. lokakuuta 2017

"Zaanikin" = Perseestä

Ei tuo sen hauskempi lopulta kyllä ole kuin heedbäri. Pienellä.

Olen katsonut siitä pätkän tai pari juutuubista ja heti se teki sen mitä "koomikot" nykyään kaikki, suomessa, tekee; eli puhui persereiästään.

Ei kiinnosta! Eikä siinä ole mitään hauskaa.
Se on kai jokin "junttiheteromiesten" kollektiivinen rentoutusjuttu, jokin sellainen "vapauttava" juttu, sellainen "vittu viiiiiihdoin mä voin puhuu perslävestäni kaikessa rauhassa ilman et se kuulostaa ihan sika homolta! Yeeeeaash!".

Mutta se kuulostaa ihan sika TYHMÄLTÄ ja ei kiinnosta ketään. Ei edes homointa homoa. Eikä uroloogia.

Mua ei totisesti olisi kiinnostanut LAINKAAAAAN kuulla MINKÄÄNLAISTA kuvausta "Zaanin" paskalävestä ! Ei MINKÄÄN -laista.

Eikä kiinnosta vieläkään.

Asia on harvinaisen yhdentekevä.
Se "kiinnostaisi" VAIN jos se sattuisi(?) näyttämään "ihan Juha Sipilän naamalta!" tjns. Sitten kuuntelisin kyllä ihan kiinnostuneena, ja nyökyttelisin ehkä ymmärtäen mukana. Mutta muuten ei kiitti.


Kiitti !



"Koomikot": ÄLKÄÄ puhuko paskalävistänne, tai "PERSEENREI´ISTÄNNE!! VIIIITTU!! THAHAHAA...P E R S E .." jees jees tajutaan tajutaan, teillä on "hauskaa" "revitellä" tuolla sanalla ja aiheella, kuin jollain 16 vuotialla klopilla, jonka mielen täyttääkin vain pelkät persereiät ja pillut ja kikkelit ja muut.



#EI"persereikiä"kiitos!!
@No Shitholes!
#VMP!!



Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti