lauantai 7. lokakuuta 2017

Posse 07.10.2017

Kun se oli loppunut, aloitin kirjoittamaan tällaista...

(Sana "juuron tahallineneikä virheellinen "juuri".)

Tuossa loppui juur ......jokin aika sitten, tuo Possekin.
Vittu se on typerää paskaa.
Ja taitaa olla lähinnä kai joillekin nykynuorille, teiniklopeille, suunnattu ? En tiä, ehkä tämän saisi selville jostain ohjelmatiedoistakin tjns, mutten viitti sitä alkaa sen kummemmin katteleen. Mutta oletin että tuo olisi AINAKIN jonkin "parikymppisille / nuorille aikuisille" suunnattu, eikä ihan millekkään ala-aste pojille ja teininulkeille, mutta juuri niin tyhmät jutut siinä on, että eiköhän se niille ole.

Tuo vitun "Lakkokin", LAKKO(?!) niminen olento, mikä lie, näyttää ihan aidosti vajaaälyiseltä / keharilta. Se näyttää juuri joltain sellaiselta jonka jonkun typerän vitun toiveen joku kuuluisa mäntti toteuttaa saadakseen hyvää PeeÄrrää,  johon sisältyy yhteiskuva kyseisen julkun ja tuon innostuneen pöhelön kanssa. Missä on ehkä ilmapalloja ja jonkinlainen tyhmä, bile, hattu.

Sen silmät ja suukin, roikkuu kuin jollain vitun sarjamurhaajalla, mutantilla, se näyttää joltakin ...en tiä miltä se näyttää, mutta joltakin. Isolta rotalta tai jonkinlaiselta koiralta tai joltain.
Mutta EI miellyttävältä, JA siis kehitysvammaiselta / vajakilta.

Ja tuo Possen tunnari ja se sellainen tyyli tai mikä se onkin missä ne "hahmot" esitellään niissä "inserteissä" missä niitä lätkitään vaahtomuovilla ja niillä on puvut yms; ei sitä olisi mitenkään voinut vaihtaa tai PÄIVITTÄÄ ?!?

Se on todella ankean surkea musiikki !
Parempi olisi miltei Sam Heedbärin "tekopierut" tjns.... Siitä tehty musiikki. Se myös sopisi tuohon sölköttävään mukahauskaan teennäisen pinnalliseen, mutta aidosti typerään, paskaan.

Haistakaa saatana vittu !!

Vitun keskinkertaiset nahjukset.

Go fuck yourself.


Kiitti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti