perjantai 6. lokakuuta 2017

"Stand Up" (Ohjelma)

Näin tuostakin vitun kammotuksesta 2 esiintyjää, sen jonkin somalin ja Ilarin.

Täytyy sanoa että se somppu oli ihan hyvä itse asiassa !! AHahaa, jopa "sikahyvä" osittain, verrattuna näihin kaikkiin vitun kireisiin tiukkapipo / känni -juntteihin mitkä käy siellä (luultavasti pinessä kännissä) larppaamssa vähän "komediaa" tjns.

Naurahdin ihan jopa pari kertaa tuon sompun jutuille.
Vaikka summa summaarum se ON toden totta VAIN somali äftr ool.

Mutta tuo Ilari !!
Se !!

Se se on edes jotakin.
Kaikista näistä suomessa Ständappia koettavasta vitun idiootista, jotka ovat kuin lavakomedian "idols", niin nin kaikista näistä Ilari Juuhansson on kaikkein lähimmäksi ihanoikeaa Suomalaista Ständapparia.
Ismo Leikolakaan ei oikein ole........en tiä...jotakin.... Se on kyllä suomlanniksi hauska, mutta se onkin juuri niin että se näyttäisi tarvitsevan tuon "English Connectionin" ollakseen oikein mitään, kun taas Ile on ihan ITSE yllättävän hauska nykyään.

Toivotaan että Ile snaijaa vielä skarpimmin tuon kaiken, ja jos tämän joskus sattuu lukemaan niin suosittelen että ET sano yleisön jäsenelle TIUKKAAN sävyyn eritoten, "katso minua! äläkä tuonne!" !

ÄLÄ tee tuollaista. ÄLÄ tee sitä. Usko pois vain.

Ja ehkä vähän uusia juttuja ? Variaatioita ? Uusia ilmeitä, kun niitä kerran käytät ylipäänsä ?

Mutta ylimalkaan juuhanssoni on ihan jees, ja alkanut olemaan vähän miellyttävämpikin kuin ennen, jolloin se muistutti jotain känniääliötä joka luulee baari-illan jälken Loistavansa Komedian Aurinkona tjns.
Se oli kuin jokin ärtyisä puliukko (mistä se senkin keksi?! suomessa!)

Sillä näyttää olevan muuten aina ne samat Adidaksen lenkkarit jalassa. Huomaan tuon JOKA ikinen kerta kun sen jossain näen.

Osta ehkä jotkut toisetkin kengät ?!
Emmä tiä, samapa tuo. Onhan ne ainakin ihan hienot, ei mitkään tyhmät ja rumat kuten voisi pelätä.




Lisäys klo 02:43

Se oli HETI muuten, kun kanavalle saavuin, hauskempi kuin Heedbär, se somalin mulkku. Jolla on niin ISO väli etuhampaiden välissä että se fihelhi joha herha hun he hylihhi sHAnoo hohain mihhon ÄH ! (s)

Siihen mahtuisi, tottakai nyt luottokrotti, mutta jopa Soinin etusormi ! Se oli NIIIIN ISO väli !!
Se oli niiiiiin iso että siihen menisi vaikkapa Pipilän omahyväinen ego ja tyhmyys ! Siitä lentäisi taitolentäjät HELPOSTI niillä ketterilä pikkukoneilla.
Se oli niiiiiiin suunnaton väli että siihen voi aikanaan muodostua vuolaana virtaava joki ! Kuin Amazon tai jokin.
Se oli niiiin suuri väli, että ....siinä oli jo vähän väliä. THahahaha. Se on niin vaaaaaaltava väli että siitä saa työnnettyä  varovasti kun työntää, lätkämailan poikittain sisään, suuhunsa.
Josta she shihisten shuhisten shihisi ja shösshötti.

Joka on muuten yllättävän tyypillistä neekereille, ählyille ja sompuille; liian isot VÄLIT hampaissa. Esim etuhampaissa.
Se on ROTUpiirre, plain and simple.

APINOILLA on aina sellaiset valtavat vitun kalikat hampaina.


Mutta kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti