sunnuntai 29. lokakuuta 2017

Konttorin jaksot "Jööti" ja "Pelillistäminen"

Jööti oli osuvasti nimetty. Ja tuo toinen oli tähän asti helposti PARAS jakso.

Siinä jopa ihan nauroin hetken aikaa ihan oikeasti  Sille läskille pieruineen..."Teppoko" se on ?





Tuo Sam Heedbärin esiintyminen on suurimmaksi osaksi melko-ihan kamalaa. Ne sen jotkut "maneerit" on niiiiiiiiiiiiiiiiiiin kiusallisen B-luokkaista riki zöveissiä että tekee todella ihan pahaa.
Se on kuin, "kuin", jokin iso tyhmä höhlä joka luulee osaavansa näytellä, ja joka tekee eriskummallisia pakkoliikkeitä joita sen ei tarvitsisi oikeasti tehdä.

Sehän sillon sanoi että tässä "tehdään nyt ihan omaa juttua / uutta hahmoa", jolla se lie tarkoittanut pikemminkin etttä "mä aion vetää parhaani, joka ei siis ole paljon(!) HUOM(!!), mukaan jotain väljähtänyttä ja kulahtaneen haaleaa ja kamalan surkeaa näennäis ja B-luokkaista, Riki Zöveis imitaatiota, sellasta mitä kaikki inhoaa ja mikä on tarpeetonta ja tarpeettoman tyhmää ja ärsyttävän rasittavaa ja raivostuttavaa ylinäyttelemistä".



KUULKAA minua, suomen ainoaa OIKEASTI lahjakasta MITÄÄN mitä ikinä on ollut, paitsi ehkä Gallen-Kallela; se SE VIRHE jonka teitte valitessanne tuon vitun huoltoaseman kailottajan siihen päärooliin, on se että; kuten ehkä laisennekin puusilmät saattaisi nähdä, on sekä alkuperäisen englantilaissarjan että jenkkiversion vastaava hahmo eräänlainen "altavastaaja" ja "höynä" ja "beta" ja ...jotain vähemmän kuin Vartsennekkeri. Joku joka tuskin pystyisi pieksemään Konttoriaan kuriin ?!?!
Kun taasen Sam Heedbäri voisi HELPOSTI kävellä mistä vain tuon konttorin seinästä suoraan LÄPI !

Se on MASSIIVISEN kokoinen läski hölöttäjä ! Se ei ole MMMIITÄÄÄÄN, ei sinne päinkään, mitä ne alkuperäiset ja toimivat hahmot.

Se on yksi GIGANTTINEN syy miksei koko äijä ole milläänlailla hauska ylipäätään; siitä puuttuu tyystin haavoittuvuus ja ihmisyys. Se on vain tuollainen....pullistelevat silmät omaava möykky.
Joka tuijottaa huohottaen aina johonkin suuntaan. Se huohottaa koko ajan siksi että on niin vitun läski.

Mutta kuitenkin niin, tuo sarja.

Se on melko kamala se "Timo". Mistä sen näköinen hyypiö onkin löytynyt ? Tai MILTÄ suolta / kaatopaikalta se on dyykattu ?

Se on tottavie kuin jokin "pallinaamainen simpanssi" tai ehkä paviaanikin. En tiä. Mutta vittu mikä naama !
Se on kuin sen pää ja ruumis olisi eri henkilöistä. Ehkä ne hiuksetkin on jokin irrallinen oma elementtinsä, en tiä. Mutta melko vitun ruman kamala se ON; toisin kuin esim jenkkiversion juutalais"hurmuri". SEKIN on paremman näköinen herran tähden, ja se on jutku !

Ja se on ihan kamala valinta tehdä ne "haastattelut" ikkunaa vasten ! H A A L E A A.


Ja se EI vain toimi suomessa että työpaikalla on Kiintiöählämi tai Kiintiönekru. Niitä ei nyt vain, onneksi, ole sen kummemmin täällä. Edelleenkään. Onneksemme siis.
Etenkään "työelämässä". Jollei joku Pipilän, ihan yhtä ärsyttävän tyhmä ja ruma ja vastenmielinen ylimielinen vitun niljakas mulkku, opetuslapsi, ole palkannut sellaista. Ihan vain ollakseen "ajassa mukana" ja Edistyksellinen™ - vitun selkärangaton luuseri.
Tossun alla mumiseva heteronyhvö.

Haistakoon vitun !

Mutta eksyn jo aiheesta jos suutun enempää. Joten olkoon.

Hyvin vähän mitään mainittavaa HYVÄÄKÄÄN tuossa on.


Suomalaiset on umpikujassa. JA MINÄ osaisin ja voisin, helposti(!), ohjata teidät siitä ulos ja näyttää uuden / muinaisen ja OIKEAN tien, mutten tee sitä. Kuolen mieluummin. Kirjaimellisesti.
Se kuolkoon mukanani. Pitäkää te vitun mulkut juopponne ja nekrunne ja keskinkertaisuutenne ja hukkukaa niihin, Saatanan eläimet. Asenteella !


Tehkää  ninku naaraat haluaa ja sanelee tai öriskää PERRRRKELE! kännissä kö ÄIJÄT ! Jne.

Nää on teijän vaihtoehdot !

Mitä muuta muka !?



Kiitti.












P.s Jaa niin ja; pitäkää juutalaisenne ja "lakinne" ja ventovieraiden määräileminen, ja muihin puuttuminen ja ylimielinen "päteminen" VAILLA aitoa lahjakkuutta ja pitäkää finuiitit, herran tähden(!!) ne niin tärkeät KASVONNE !!

Ai miin; pitäkää ees NE !!!


Niistä on kaikki kii.


Ei niitä pidä menettää.


Kiitti viä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti