sunnuntai 1. lokakuuta 2017

Lisää "insaittia" Vain Elämäästä...

...ensinnäkin, siinä kun Apusonnan biisissä lauletaan että "..voidaanko määritellä rajaa sellaista, kun hassusta tulee pelottavaaAAaaaAAA..." niin nin; kuinka lapsellista kielenkyttöä sitä VOI olla !? Ja TYHMÄÄ !!

Ei KUKAAN, aikuinen ainakaan, käytä sanaa "hassu" ! Ikinä !
Missään olosuhteissa.
Ei edes vitsinä. Edes kännissä tai huumeissa tai nuoltuaan sammakoita ja paisteltuaan eksoottisia sieniä, kännissä !

AINOASTAAN, ehkä, sanoakseen "lakoonisesti" että "...on sekin aika hassua.." ja jotain.

Esimerkkilause: "on sekin aika hassua että me maksetaan veroja ja ne annetaan Kreikalle ja Afrikkaan, mudassa hymyileville neekereille kesken hyönteistensyöntiään" tjns.

Ehkä tuossa kontekstissa, mutta ei missään muussa, ellei puhuta ehkä lapselle.

Ehkä jokin TÄLLAINEN lause voisi olla asiallisempi "...voidaanko määritellä, sellaista rajaa, kun hauskasta tulee pelottavaa?.." tjns.

Mutta itse tuo raja on ainakin, kai, Tsiikille, Jari Sillanpää drägissä.
Niin mä tulkittin.

Sillanpää "vaan hassutteli", Tsiikki pelkäs ihan tosissaan. Tai "järkytty" ainakin.


* * * * *

Se on Toki kyllä hienoa, että Toni on kai lukenut tätä, Suomen Totaalisesti ja Täysin, Ylivertaisinta, Joskin Puolivaloilla Tehtyä Blogia ! Sillä hän kutsui tuota esiintymismökkiä "periaatteessa kusenpolttamaksi liiteriksi".
Kiitti sitä.


Sitten sellaista, että tuo koko Vain Elämä juttu on alkanut typistyä siihen että sinne vain mennään sillä idealla että nyt vittu ITKETÄÄN!!..SÄTTÄNÄÄÄ !!


En ole katsonut kuin pienen pieniä pätkiä tuubista sitä alkuperäistä Hollantilaista sarjaa, mutta sen pelkkä NIMIKIN kertoo jo jotain, joka on siis suomeksi "Hollannin Paras Laulaja".
Ei "Hollannin Paras Itkijä" tai "Hollannin Melodramaattisin Mulkku" tai mitään tuollaista.

Sannihan sen sanoikin, mitä MINÄ olen sanonut täällä kaikukammiossani useastikkin, itsekseni!!! Eli että tuo .."..on eräänlaista terapiaa"... Niinhän se ONKIN.

Se ON, Julkista Teevee Terapiaa.

Eikä se SINÄNSÄ minua haittaa, välillä se on ihan mahtavaakin, se on vaan SE että se on VALLANNUT koko JUTUN ja IDEAN.
Syövyttänyt sen läpikotaisin ja mitätöinyt MUSIIKILLISEN osan siitä. Ihan vain musiikkia musiikin tähden.
Jenni Vartiaisen "Mato" oli paitsi ihan sika hyvä veto kylläkin, niin sellainen mitä olisi ollut syytä tehdä enemmänkin. Eikä mitään "vanha ämmä koittaa tuntea tuskaa, ja rääkyy irvokkaan, siveettömän, näköisenä - vaikka suurimmat huolet hänellä on oikeasti vain koska imuroida suuri lukaalinsa tai maksoinks mä nyt varmasti sen sähkölaskun jo? ja hei haekko sen veneen kattokruunun tänne sisälle, ettei se strutsi syö sitä!? hei ? kuulikko!?".

Tai Tsiikki kirjaimellisesti KARJUMASSA !!!! Siinä, sille pienelle, neli....vai viis, henkiselle, yleisölleen, siitä ihan metrin päästä.
Se jumalaus HUUS !


Vittu se HUUS !!

Se oli ihan TAKUULLA, ajatellut että kun kerran se vitun mustalais Voldemaar tai Valdemaar tai mikä lie vitun Voldemortti se oli, veti sellaisen "lumi teki takapuolen eteiseen" vedon, että hän vetää VIELÄ dramaattisemmin ja traagisemmin ja paremmin ja lujemmin ja kovemmin ja ...ja näin !!
Wraaaaaaarrhh !!

Yx juttu iteasissa, minkä on tai olen, huomannut, oikeasti HYVISTÄ laulajista, on se että ne sangen harvoin joutuu käymään joko yleisöönsä suurinpiirtein käsiksi, yleisönsä päälle ! Tai karjumaan siitä ihan toisen lärvän edestä, niin että sylki lentää kurkusta asti yleisön lärvälle.
En tiä onko kukaan muu huomannu ? Mutta näin se ON.

Kohta joku ON siellä vielä ALASTI !!
Uskokaa nyt jo pois vaan, siihen se menee.

Ja samaten, piti jo aiemmin kirjoittaa, että tuo päätyy vielä jonkinlaiseen teevee-suihinottoon tai kalun paijailuun tai johonkin. Ne suutelee kohta toistensa "kaljuja" ihan tosissaan. Eikä vain kaljuja päitä. Siis ylä, päitä.


* * * * *


Jenni Vartiaisen piti kai laulaa siinä yhdessä kertsissä "..teen halpaa viinaa" mutta lauloi viiVaa taas. Mutta sekin käy, sehän viittaa alkoholin sijaan vain johokin pulverimuotoiseen huumeeseen.

-

Minä olen melko kyllästynyt tuohon vitun "Satulinnaan". Eli navettaan.
Jossa on samassa jokin "Sänky & Aamiainen" paikka.
Miksei niitä sikoja tai lehmiä näytetä !? voisko ne laulaa jotain !? Tai NIILLE joku laulaa jotain ?

Oisko SE hyvä paikka tuolle, mikä on ja kiemurtelee Stadin alla, eli se jokin luolasto !? Siellä on Anatuden filmikin kuvattu ?
Tai JOKU MUU KUIN TUO VITUN Satuliiteri !?!?

-

Jaa niin juu, ja sitten vielä tällainen asia !

Sitä olen vähän ihmetellyt ja hymähdellyt kuinka noilla vähänkin vanhemman polven tyypeillä kuten Maija Vilkkumaa ja Apu-Tontsa, ei kertakaikkiaan pysy rytmitaju modernimman musiikin "biitin" perässä ja tahdissa !
Hah !


Se on kuin ne "jammailisi" ja hytkyisi ja diggaisi ja "tanssisi" IHAN ERI BIISIÄ kuin se mikä soi, kuin jossain internetin pila"avataarissa" tai jotain.

Ja ne on AMMATTIMUUSIKOITA herran tähden !! Mitä perkele sentään ? Jopa Anssi Kela !! Syyllistyi tähän.

Haistakaa itse asiassa vittu !!

Mutta siis niin, mikä juttu TUO on !?
Ne vääntyilee ja venkoilee ja tanssii" kuin Michael Jacksonin Thrillerissä, vaikka taustalla soisi Beethoovenin "Für Elise".

Miten HUONO rummutuksen ja rytmin ja sen sellaisen taju sitä VOI oikein MUUSIKOILLA olla ?!?!
Anglot sanoisivat että "tin ears" eli tinakorvat. Eli täysin sävelkuuroja.

Rytmitaju ei asu heissä.

Eikä kyllä TEISSÄKÄÄN, jotka tätä luette, ehkä, jostain syystä. Jos luette.
Mutta voi tätä joku lukea sellainenkin jolla ON rytmitajua. Kiitti siitä.
Hyvä. Hyvä homma.


Mutta nuo muusikot on kuin ne olisi kännissä, ja kuuntelis jotain "iha ...SAIRAAN, sai-RAAN!! hyvää biisiä Hei ..kundi !!..tajuutsä! SAI-RAAN hyväääää.äääÄÄää..spllärrttt".


Tai ehkä siellä SOIKIN joku ihan eri biisi kuin telkassa. Ehkä siellä on soitettu ikinä ja koskaan vain yhtä biisiä, jonka jo arvaattekin tai jopa tiedätte.
Eli....

























Täsmälleen niin, "Paranoid".






Mutta ehkä tämä nyt riittää tältä erää tästäkin aiheesta.

Kiitos ja kuulemin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti