maanantai 16. lokakuuta 2017

"Politiikasta" Järjestä ja Japanilaisista vs Länkkäreistä

Pistetään ylös kun tässä pyörii mielessäni.

MIKSI "politiikkaa" teidän mielestänne "pitää!!" olla olemassa ?!?!
Ja MITÄ se ON ?!?!?!

Ja KUKA sen KÄYNNISTI tai alkuunsaattoi !?

MITÄ tapahtuisi ILMAN sitä ja sen kyttiä ja "lakeja" ?!? Paitsi että elämästä tulisi paratiisi Maan päällä.

MIKSI te idiootit lähes VAADITTE että se on jotain tyhmää, alhaista, ahnetta ja pahaa ?!
Kuten suuri osa teistäkin. Ja kai KAIKKI "poliitikot".

Ainut poikkeus mikä tulee mieleeni, lienee James Hirvisaari; SE vaikuttaa tavalliselta ihmisapinalta, ja sanoo ymmärrettäviä lauseita suoraan ja ymmärrettävästi, kuten "ei neekereitä kiitti" tai "hommataan mieluummin tuhat uutta lentokonetta, kuin lähetetään nekruille Afrikkaan hynää johonkin vitun vesikaivoon tai kepardihattuun tai uuteen keppiin" jne.

-

Sitten tällaista...

En tiedä oletteko te Tavalliset Ihmiset HUOMANNEET tätä(kään), vai ette, luultavasti ETTE koska te ette ole ihan ekt-säktli mitään "havainnoitsijoita", mutta; mikä EROTTAA RADIKAALISTI kaikki muut ja Japanin ?! Ja samoin kaikkien muiden ja Japanilaisten ns "politiikan", mitä vittua ikinä se sitten onkin.

MIKÄ !??!

MikäMikäMikäMikä ?






























Se on hyvin yksinkertaista, kuten sinäkin luultavasti; se on SE että Japanilaiset näyttää tähtäävän AINA ja KAIKESSA ennen muuta yksinkertaisesti katuviisaaseen ja realistiseen ja jokapäiväisen järkevään, kun taas kaikki muut, etenkin "Länkkärit" tähtää.....Johonkin Ihan Muuhun.
Nykyään, ja myös yleensä, se on "Mahdollisimman Tyhmä ja Vähämielisen Sekopäinen, Mielisairas ja Kieroutuneen Demoninen Dystopia ja Painajainen ja Huu Haa Abstraktio".

Se se on.
Japanilaisia kiinnostaa Japani ja Japanilaiset ja kaikki kaunis ja oikeasti "khuuli" TAIDE ja taiteellisuus yms, ja siisteys ja harmona ja toimivuus ja laatu yms, eli melko IHANTEELLISTA menoa !
Kun taas "länkkäreitä" ja Finuiitteja kiinnostaa riidellä ja kävellä parempiensa yli ja ohi, ja aukoa typerää mistään mitään ymmärtämätöntä aivopestyä imbesillin paskapäätään ja "tietää yhtä hyvin jollei jopa paremmin!" ja aiheuttaa kaaosta ja rumuutta ja typeryyttä ja häiriötä ja ahdistusta ja kiristystä ja pienennystä ja muumioitumista yms. Toisinsanoen; suomlannin känniläisiä kiinnostaa alistua ja hävitä ja tuhoutua ja olla elämättä elämää ja myöskin estää kynsin hampain kaikkia muitakin toteutumasta.
Se itse Luciferin tavoite vitun idiootit !


Ja Japanilaiset tuskin pelkää Ryssiä, toisinkuin jotkut suomlannin idiootit.
Asia jota en muuten saata kertakaikkiaan KÄSITTÄÄ ! En sitten millään tasolla.
Mutta hei; huvinsa kullakin.


Ja kuten näette noista "linkkaamistani" videoista, tuolla aiemmin Tokiosta ynnä muualta...tai lähinnäsieltä niin, nin,se TOIMII ! Se Japanilaisten Juttu.

Ne asuu ja elää TOIMIVASSA ja häm-mäs-tyttävän(!!) SIISTISSÄ Super-Mega-Cityssä. Sillävälin kun täällä Helsingissä keskenään ilkeilevät vittupäät idiootit, ämmät ja äijät, mumisee keskenään jossain Hienosto Kahviloissa Lähellä Eduskuntaa, miten paljon NYT tai........kenties nnyyyyt, hyvä söör, annettaisiin Toisten Ihmisten Rahoja (mitäs eivät estä! Nii!Läl läl lää!), Afrikan VITUN NEKRUILLE. Jotka tuskin on edes pyytäneet niitä !
Se olisi kuin hirvi tai käärme tai joku vitun muuli, kysyisi sinulta että "voiks teillä käydä vessassa?"....siis; ei sellaista tapahdu.

Ja Japanilaiset miettii "mitä sille ostais jouluna?" kun taas täällä pähkäillään tuskissaan ja ihan TOSISSAAN(!!) ja paniikissa ja hiestä märkänä että "miten paljon enemmän ME voidaan NYT TAIPUA kun Junkkeri KÄSKEE!?!? Hei?!?! Kakka tulee!" ja kuinka voimakkaita SANOJA...ei Kristus saatana sentään...HAH AHAHAHA kuinka VAHVOJA SANOJA(!!) uuuu(!!) joku "saa" käyttää pitkin nettiä.

Vitun räkäläntit paskapäät hevosenkyrvät !
HAISTAKAA VITTU !



Vittu mitä vitun TOTAALISIA idiootteja te kaikki olette ! Ai miin ....wau. En osaisi KUVITELLA moista pettymystä, mutta kun sen on kokenut..................niin......no; sen on kokenut !



Vitun hätäilevät tympeät keskinkertaisuudet ja rumilukset.

Tämä on pelkkää roskaa koko vitun "Maa". Toisin kuin esim Japani.

Vittu KATTOKAA ny perkele miltä ELINVOIMA näyttää !!! Niistä Tokiovideoista.
SIINÄ on paikka jolla on tässä materiaalisessa ulottuvuudessa paitsi paikkansa ja jotain mitä TARJOTA (omilleen!), myös Tulevaisuus !
Sikäli kun välttyvät Tsunameilta yms.

Joihin osaavat älykkäinä kyllä varautua, toisin kuin täällä, missä Tärkeällä Sedällä menee sormi ja ehkä hopealusikka perseeseen ja pyllyyn jos vaikka vain joku vitun "toimittaja" kysyy jotain liian äkkinäistä. Eli jotain mitä sen MINIMISSÄÄN PITÄISIKN KYSYÄ KOKO VITUN AJAN !


Jopa jumalauta JAPANILAISET on enemmän Kapitalistisia ja vähemmän mitään kusipäisiä Kommareita, kuin te  !! Suomlannin juntit.

Ja ne osaa LUONNOSTAAN, kuten minä, käyttäytyä !!!!!!!!!! Siellä on ihan totaalinen KAUHISTUS ja abominaatio varmaankin jos jollakulla on vain vetskari auki tai joku nähdään myöhään lauantaiyönä jossain maaseudulla, rähjäisen vanhan talon jos sellaisia siellä on, vieressä, hoipertelemassa vähän kännissä. Kun taas täällä katsotaan vain HYVÄLLÄ jos on koko muun vitun "kansan"(!!!) tahdosta välittämätön typerä paskapäinen itsekäs ahne vitun munaton ja visioton moukka, joka ei osaa kuin tiuskia ja kiukutella, hyppiä ja potkia kuin pillastunut hevonen.

Eritoten jos on joutumassa pienimmässäkään määrin teoistaan jonkinlaisen rangaistuksen tai "vastuun"alaiseksi.

"MIIIITÄÄÄ, tää on vaan Puolueen Linja!"


Mutta toisaalta onhan se kai liikaa odotettukin mitä teiltä odotin. Ja Japanilaset EI OLE mitään parikyt vuotta sitten, vasta, pellostanousseita saatanan haamuja ja räkäisiä "Jusseja" vaan sangen sivistyneitä ja hyvin syöviä ja laatua ymmärtäviä olentoja. Jotka TYKKÄÄ siistiydestä.

Eivätkä KIROA sitä kuten suomen äkäpussit ja nekrut ja mitä ikinä vitun kulahtaneita limamöykkyjä hamppukangasmyttyjä "vasurit" sitten onkin.


Japsit luullakseni pitää tervettä järkeä ihan hyvänä ja itsestäänselvänä juttuna, eivätkä KAVAHDA sitä ja sen käyttöä ja tuomitse sellaista Absoluuttisena Pahuutena (jota tekee muuten ENSI-SIJAISESTI Kultit !!) ja jopa pirut OLETTAVAT että SE on Se Juttu.

Ja kaikkein hämmästyttävin ero lienee se että Nipponin Jineillä on KUNNIANTAJU !! Jopa jumalauta ählämillä on se KÄSITE typerässä likaisessa primitiiviapinanpäässään, vähän ehkä väärin ymmärrettynä ja kierona versiona mutta kuitenkin.
Kun taas mikä vain vitun ihmisporsas tekee täällä toisten piikkiin sen kun kehtaa ja kerkiää, vailla huolen häivää tai miettimättä kertaakaan. Ja sitten, helvetin pällistelevä pölvästi(!!), ihmettelee ihan AIDOSTI kädet levällään ja toljottaen kuin klapilla päähänlyöty typerys jolta on hukkunut autonavaimet ja lapsi, niin nin pällistelee siinä saatanan plösö idiootti (minulla on siis, huomattakoon, tätä kirjoitettaessa, mielessäni visuaalisesti; hölmistelevä Timo Oinkh...siis Soini tarkoitin) epäuskoisena ja täysin häkeltyneenä, yksinkertaista asiaa; kun on tehnyt jotain pahaa ja väärin, on syllinen ja paha.

Kuullostaisi MINUSTA(!!) ainakin, sangen yksinkertaiselta ja HETKESSÄ ymmärrettävältä asialta, mutta ei se itse asiassa tällä planeetalla o !!

Mutta mähän en tykkääkkään tästä planeetasta.

Japanilainen"KansanEdustaja" jumalauta vittu TAPPAISI / MURHAISI itse itsensä, jos TIETÄISI tehneensä silkkaa "syntiä" ja tuhonneensa omansa ja pettäneen KAIKEN. Ihmiset ja suunnitelmat ja Yleisen Hyvän.

Kun taas täällä vastaavassa tilanteessa kutsutaan "komitea ☭" koolle ja mietitään miten kääntää tää "Vihaisina Kirjoittavien ja Puhuvien" "Ääri-Oikeistolaisten" hirviöiden ja Saatanan Demonien ja ihmisperseiden ja persereikien syyksi. Eli siis tämä mitä on ITSE tehty ja aiheutettu ja siitä sitten ihan päivänselvän itsestäänselvästi saatu KAIKKIEN syvä VIHA ja halveksunta osakseen, ja ehkä vähän "kehujakin".

On kuin jokin olutsammioon virtsannut käpyaivo ei saattaisi lainkaan käsittää ja hahmottaa MIKSI hänelle huudetaan ja ehkä viittoillaan.


Samoin; toisin kuin ehkä Japanissa, täällä perustetaan vain lisää Sikoja ja niiden eri alaosastoja ja jaostoja ja nimitetään lisää kyttääjiä ja syyttäjiä ja muita niskaanhengittäviä paskoja, tyhjäkalloisia brutaaleja moukkia, jotka ahdistelee "omiaan" ilomielin.

Tämä on siis toisinsanoen Japanin vastanapa.

Tokiossa KADUTKIN näyttää useimmiten siltä että niiltä voisi SYÖDÄ. Kun taas täällä tiet on usein siinä kunnossa että niiden yli ei mielellään edes lennä, ja jos esim fillarilla ajaisit niiden päällä; saatat hyvin lentääkkin.
Ja näyttävät siltä kuin joku olisi lentänyt, pommikoneella, ja tiputellut willynilly, sinne tänne satunnaisesti, pari pommia ja muuta krääsää.

Japseja ei, kuten se lempibloggerini huomioi vuosia sitten, kiinnosta kilin vittuakaan se "mitä meistä ajatellaan". Ne on melko YLPEÄSTI ÖYKKÄREITÄ ja eräänlaisia tyylikkäitä mulkkuja. Kuten Haliwuudin väetkin, jotkut ainakin, mulkkuja toki suurin osa mutta kaikki ei ole tyylikkäitä.

Japseja kiinnostaa VIIHTYÄ tässä elämässä, eikä riidellä ja repiä toisiaan tukasta, joooooooka vitun kissanristiäisten ja asian takia.
Heillä on toisinsanoen; jotain yhteistä.


Tämä kaikki johtuu ...........tiedättekö / -ttekin jo, mistä !?



































Jep. Siitä että Japanilaiset on keskenään samaa rotua.


Siellä luultavasti joku mestaisi spontaanisti, jos alkaisi edes ääneen kysyä tai sano että "otettaisko tänne joku neek.." *miekan sivallus*


Japseja tuskin KIINNOSTAA mikään vitun Neekerien Hyvinvointi ja Elämä, pusikossa, toisin kuin "meidän" pehmeäpäisiä rumia vitun iljettäviä inhottavia Samojedi-Finuiitti villejä.

Tajuattehan että se on TEIDÄN HEIKKOUTENNE takia kun Espoossa syödään jo itikoita !!!?!?!?

Jumalauta vittu SUOMESSA !! S U O M E S S A !!! Minun tekisi mieli kirjoittaa tuo vielä mooooonta monta kertaa, mutten tiedä VAHVISTAAKO se sanomaa mitenkään; mutta että suomessa !! Hyönteisiä !

Se TARKOITTAA, Hyvä Lukija, että "Suomi" on palautettu kivikautta edeltäneeseen kauteen, mikä vittu sitten liekin, eli siihen ainoaan jossa neekeri on ikinä ollut ja elänyt ja aina jumissa oleva, ja josta se jotain "ymmärtää" ja jossa sillä on kotoisa olo.

Kohta täälläkin singahdellaan ja kaahotetaan ja juoksennellaan akuutissa hölmistyneessä paniikissa, pitkin pölyisiä kyliä, silmät tuijotaen ylös kallon sisään, puolikuollut kana kädessä ja jonkun vitun paviaanin rummuttaessa kuumeisesti taustalla ja muutaman typerän vitun mummon mälvätessä jotain vitun puunlehtiä mutruisissa ja ryppyisissä suissaan siinä tuijotellessaan ja mumistessaan jotain "taikoja", siinä sivussa. "Vanhiempien Tuoleilla" tai paikoilla.

Ja kaikki TANSSII saadakseen sateen ja sadon ja turvaa ja Paikan Taivahasta. Ja kommarien mieliksi; kaikki on yhteistä ! (Vessatkin ! Jee !)
Paitsi toki (kommari) Päällikön OMA omaisuus ! Mutta mikä on sinun on myös hänen, mutta vain siihen suuntaan, ei molempiin !

-

Kohta täälläkin "budjaa" arviolta jotain...nnn......MMmmmMm...en tiä... jotain noin kolmisen(ko?) sataa miljoonaa neekeriä, joita kuiten HE-E-POSTI komentaa ja käskyttää ja "Hallitsee", mitä SE ikinä onkin(!!), Suomen Urhoollinen ja Rehti Hallinto ja Hallitus, joka on Pyhempi Ainoastaan kuin Jumala. Eikä YHTÄÄN sen pyhempi ! Kuule ! Joku vitun roti täälläkin sentään !






En tiä, ehkä tässä kai kaikki !?!?



Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti