tiistai 10. lokakuuta 2017

Blade Runner ja Elokuvien Rahat vs Taide

https://www.youtube.com/watch?v=dXAsFf_rrek




Taas tämä sama muija. joka on muuten ainakin tuossa videoidensa pikku-kuvassa miellyttävän näköinen, söötti. Khuuli tukkakin ja kaikkea.

Niin nin tässä se nyt puhuu tuosta uudesta bleidrannerista ja miten sekin näyttäisi iroonista kyllä, ehkä, "floppaavan" ja miten elokuvat sitä ja bisnes tätä.
Ihan hyvä video.

Eli ilmeisesti jengi EI OLEkaan vaivautunut paikalle blade runneria tsiigaan ?

Täytyy sitten kai sen verran sitä puolustaa ja kehua että kuten monet on sanoneet; tämä on syytä nähdä juurikin TEATTERISSA !!!
Mutten näe miksei se toimisi myös kotona bluureiltä. Luultavasti se on ihan vitun UPEA siten. Ja voi keskittyäkin paremmin.

Unohdinkin mainita omassa arvostelussani että siellä missä itse käväisin tsiigaan tuon alta pois, oli EI ISOIN se ..."saliko" se on ? Niin nin se ei ollut edes se suurin sali ja SEKÄÄN ei ollut kuin ehkä 1 ...kuudesosa ? Viidesosa ? Täynnä. Lähinnä se oli siis toisinsanoen TYHJÄ !
Tai sitä täynnä; tyhjää täynnä.

Mutta kuten tuolla joku kommenteissakin sanoi; ne jotka paikalle vaivautuivat, kykenivät keskittymään elokuvaan ja olivat siinä kyllä ihan aidosti mukana.
Eli kai tuon lähinnä katsoo nimenomaan Blade Runnerin diggaajat.

Mutta aattelin kyllä siinä kun niitä muita ei juuri ilmaantunut paikalle, että "tsh! vitun mulkut perkele..itse BLEIDRANNERIN jatko-osa ja eivät vaivaudu edes ilmestymään paikalle!".
Perkeleen muulit saatana.


Mutta sitten eivät voi itselleen mitään, vitun typerät hirnuvat läskit, kun tulee joku VITUN Transformers 12 tai joku leffa missä on "tarpeeksi neekereitä" ja mitä vain mikä on TYPERÄÄ ja kuvottavaa ja inhottavaa ja väärää ja väärin ! Kuten neekerit ja jokin kuvottava juusto..sinihomejuusto ! Tai se vitun Aurajuusto ! Jotain sellaista.

*HHnnnnggyyyÖÖÖÖÖK.*


Haistakaa kaikki tässä vaiheessa taas vittu. Vitun muulit saatana. Perkeleen helvetti sentään.
Tyhmät vitun paviaanit.

- Reunahuomautus asian vierestä; se yksi "koomikko" ...junou..?..se rilleilläkäyvä tyyppi, SEhän tykkää(!) tuosta aurajuustosta ! Jo yksin SIITÄ tietää että se on "full of shit" ja täyttä skeidaa ja mautonta typerää paskaa! -



Eniwei.
Sanottakoon vielä että tuon pallinaamaisen vammaisen orangin näköinen ohjaaja, tuo Vilnööv, ehkä tosiaankin ON syytä samantien vain kuopata tai heittää yli laidan, kyllä tuon sen "rosteri" tai CV näyttäisi "indikoivan" sitä että se on kuin Ledon Jaretti; kaikki mihin se koskee, muuttuu tuskaiseksi tekotaiteelliseksi paskaksi.
Eli muistuttaa HYVIN PALJON .....mitä vain suomalaista "taiteentekijää" ja ihan KAIKKIA suomlannin "elokuvantekijöitä" ! Vitun mitättömät lahjattomat amatöörit ja keskinkertaiset tunkkaiset kollektivistit nahjukset.

Painukaa kaikki vittuun ! Vitun ankeat Finuiitit.

MIKSI KUKAAN kävisi katsomassa MITÄÄN kotimaista !??! Tuli vain jostain syystä yht´äkkiä mieleeni !

Mutta SEN joudun kyllä sanomaan, että vaikka olin aatellut etten enää kiinnostu elokuvista sen kummemmin nyt tämän uuden Blade Runnerin jälkeen, niin kiinnostuin kuitenkin HETI kun näin tuubista yhden haastattelun missä tuo oranki totesi että hän aikoo paskantaa myös "Dyynin" päälle. Eli tehdä oman versionsa tuosta "Dune" jutusta. Johon en ole kyllä koskaan IKINÄ "päässyt sisään" itse. Minä en vain kertakaikkiaan tajua sen viehätystä ?!

Mutta minä TYKKÄÄN siitä hienosta punaisen oranssista erämaa-maisemasta ja hienosti kuvattuna ja skifistä yms, joten kaippa se VOI toimia !?

Ja juolahti mieleeni sekin että ehkä tämä olisi sittenkin ollut Ridlin ohjattava ?! Miksi ihmeessä ei ?
Se on sentään itse Ridli vitun Skot, mutta tuo toinen on vain joku pallinaama Kebekistä tai jostain.


Sanon senkin kun unohdin noista aiemmista B.R kirjoituksista, että EN toki ole tuon Gracen kanssa SIITÄ valituksenaiheesta samaa mieltä että tässä Bladessa oli nyt kertakaikkiaan liian vähän ämmiä ja neekereitä !

SIITÄ olen kyllä TÄYSIN eri mieltä.

Minusta siinä oli yllinkyllin ja liikaakin neekereitä !! Kuten sanoin; niitä oli AINAKIN(!) 2 !

Ja kuinka monta nitä nyt VOI haluta ?!?
Yksikin on jo liikaa. Jollei elokuva KÄSITTELE heitä / typeryyttä, jollain tavalla.

Toki naisen tai kaksi sietää kyllä, mutta ei mitään vitun KiintiöMurjaania™.
Jotka jo SINÄNSÄ, itse asiassa, vesitti ja pilasi tämän koko jutun, koko uuden Bleidin.

Alkuperäisen ainut karvainen pallinaamainen paskapökäleenoloinen ja kuuloinen ja näköinen kuvottava hirviömäinen ja iljettävä rumilus, oli se karkeaääninen ja rokonarpinen Mehikaanin paska (ja rumilus), se mutaisen sammakon näköinen möykky, Edward James Murjaani.

Mutta yritinhän minä jo, turhaan, HUUTAA sitä täällä blogissakin, noille tekijöille jo silloin kun ensimmäiset tiedot tästä leffasta tuli julki, että ÄLKÄÄ PALKATKO SIIHEN YHTÄKÄÄN VITUN NEEKERIÄ !!!!

Mutta KUUNTELIKO ne ?! ....EI !



No siellähän sitten ryömivät ja rypevät ja polskuttelevat, ja ruikkivat suustaan kuravettä / mutaa, lippuluukun pohjamudassa keskenään, vitun kommunistiset villi-idiootit !



HAISTAKAA KAIKKI VITTU !!!!




Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti