perjantai 27. lokakuuta 2017

Trump vs "N.W.O"

Siinä on. Tuolta kanavalta. HAH ahahahaaa.
Tämä on minulle ainakin ihan päivänselvää, eli että "ne" jotkin mulkut supermulkut inhoaa Trumppia koska se EI OLE 1 HEISTÄ !!
Ai miin kuinka VAIKEAA tuo on kenenkään (muun kuin kaikkien maailman vajakkien alias "vasurien") käsittää ?






https://www.youtube.com/watch?v=dxPVk68fsFA





Ja mitä nämä "tiedostavat" ja "muita älykkäämmät älyköt" ja "intellektuellit" ja "Suuret Ihmisystävät" ym käpyaivot tekevät kun "Media" rääkyy Trumpista ?
Ne rääkyy vielä vähän KOVEMPAA ja LUJEMMIN !!

Ja luulevat kai olevansa jotain vitun fiksujakin tjns ?!...TAHAHa ahahaa siis; KUUUUUIIIIINKA tyhmä, kuuuuuuuiiinka tyhmä, sitä oikein VOI olla !??!

Mutta hei; sellaistahan se ON, olla tyhmä ! Sitä on sitten....Ihan Vitun Tyhmä !

Ns "vasuria" on erityisen helppo nimenomaan HALLITA ja vetää höplästä ja harhauttaa KOSKA sellainen likainen kääpiö LUULEE itse olevansa ihan sika fiksu, vaikka on ihan naurettavan ja ÄRSYTTÄVÄN, vastenmielisen typerä.
Yksinkertainen pölkkypää par excellance.

-

Ja kieltämättä on mielenkiintoista että tuo läskipäinen idiootti tuossa, mikä lie Busshin mulkku onkaan, sanoo ihan tikkusuoraan että Trump saa "heidät" kiipeilemään seinille "koska ei ole läpikäynyt vihkimisrituaalejaan...yms".
Tämä on niin perustason yksinkertaisuutta että oletan jopa vähän vähemmän tason KISSAN(!!) kykenevän käsittämään ja sisäistämään tämän, muutaman minuutin puuduttavan tuumailun jäljiltä.
Mutta VASURIT ?!?!.......................................EI !
EI !! Kun Trumpppi on pahaa ! Trumppi on HITLER ! Trump on sitä ja Trump on tätä, muttei missään nimessä SITÄ mitä se ON, eli PARAS kuviteltavissaoleva "presidentti" Amerikalle. IKINÄ.
Ai miin; joko tämä on Kohtalo tai "Sallimus" tai Amerikalla kävi kaikkien aikojen säkä, tai sitten ne vain ITSE TEKI jotain kerrankin vähän OIKEAAN SUUNTAAN !

===>

Ja eikö ole sangen naurattavaa että nimenomaan VASURIT on aina jossain vitun "reiveissä" tai muissa hippi / teknobileissä ja hamppupäissään ja "maanläheisissä"vaatteissaan ja vastustavat siellä jotain "Pahaa Illuminaattia" ja mitä lie Pahaa Pippeliä ja Valkoista Miestä ja Liian Valkoista Kissaa yms, mutta siten kun jokin em. instanssi älähtää että VIHAKKAA TOTA!! Heidän VIHANSA on yhtä kyltymätöntä kuin se on oksettavan ja hermojarepivän ultratyhmääkin ?!

Ja voi toki olla niinkin, ja ONKIN, vääjäämättä, johonkin mittaan, että kyseiset avohoitovajakit ei vain voi MYÖNTÄÄ itselleen saati sitten muille, että oikeastaan tykkäävät Trumpista. Kuten tykkäävät Aadolf Fyyrer Hitleristäkin.

News Flash Vasurit; KAIKKI valkoiset tykkää Hitleristä ! Ainakin vähän ja salaa.
Ja miksi EI ? Äijällä oli totisesti, paitsi tyylitajua toisin kuin teillä, aikamoisia VISIOITA ja se yritti ihan kuumeisen TOSISSAAN lopettaa Khasaarien ylivaltapyrkimykset ja koko kurjan ja omituisen vitun, isokalloisen, muinasen rodun. Oikean vitun MEGAvitsauksen.
Josta muuten täytyy mainita, referoiden Lempiblogaajaani, että se todella ON totta ettei juutalaiset ole ITSE KOSKAAN, oletteko TÄTÄ huomanneet(!?tuskin ?!), kiistäneet olevansa ongelma johon tarvittaisiin ratkaisu !!!?!?

SE jos mikä on sangen mielenkiintoista ! AHA ahahahaaaa.




Tuo ^ on mukavan lyhytkin video. 25 sekuntia.



P.s älkää SÄIKKYKÖ ! Ei KUKAAN "TYKKÄÄ" tykkää Hitleristä, mutta tavallaan kuitenkin vähän tykkää.
Ei sitä oikein voi vihatakkaan.

Josko ei sitten rakastaakkaan ? Kai ? Tai en tiä, kai sitäkin joku rakastaa. Naisethan lähettelee sarjamurhaajillekin pikkuhousujaan täynnä rahaa ja rakkaudentunnustuksia, joten miksi ei ?!

Vitun idiootit.



Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti