sunnuntai 22. lokakuuta 2017

Tappelivat Taas Tampereella Nääs

https://www.aamulehti.fi/uutiset/aamulehti-paikalla-mielenosoittajat-ottivat-rajusti-yhteen-hameensillalla-kahakka-tallentui-videolle-200477372


Siellä on taas älykkyys tiivistynyt, Tampereen kaduilla.

Kaksi laumaa vihaisi änkyttäviä imbesillejä, aggressiivisia cro-magnon ja neanderthaal apinaolentoja, on remunneet keskenään ja olleet oikeammassa kuin ne toiset.

Siitä saivat !



Ja tosson taas toikin...

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201710212200477630_u0.shtml


Peppu Torniainen.. Hyvin se vetää ! Fiksu jätkä, ja sen näköinenkin.
Saanut luultavasti jo VAUVANA tuon veitsen viiltämän tuohon mielipuolen typerään vauvanposkeensa vitun käpyaivoinen avohoitokaheli.

Tokihan tuollainen elukka saattaa olla omilleen HYÖDYLLINEN tuollaisissa tilanteissa, mutta  .........siinä se kai sitten jo onkin ? Se sen "yleishyödyllisyys".
Melko oppimaton ja jästipäinen tyyppi joka tapauksessa. On JO ilmeisesti, jotenkin, "vangittu" jne, mutta tuollahan se vetää, mukana, ihan "kybällä", muina peppuina.




"Hei, nin, koska sä oot tollanen Demoninen Mutantti, niin me istuun tonne liian ahtaaseen betonihuoneeseen ku me Byrokraatit vähän ninku päätettiin että näin pitäisi olla ?...ok?"

"No joo no...katotaan, mä käyn nyt eka tuolla miälenosotuxes riahumas ja näi...tsiigaillaan.."

"Juu ei mitn."


Kiitti.


*

Täytyy kai SE sanoa näistä Uusista "Natseista" tai mitä nää nyt on, että kun niitä tuossa KATSOO, niin ne näyttäisi olevan ainakin jonkinverran tyylikkäämpiä esityksiä kuin ne "Ei Lainkaan Natsit!" Perus Vasurit. Jotka siis, toistan, ei tykkää YHTÄÄN(!!) Hitleristä ja Natseista ja muusta Kollektiivivasemmistolaisesta Demonisesta Demoonisuudesta.
Ei sitten YH-TÄÄÄÄÄÄÄN !!
KÄKÄKÄKÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄK !

Noilla on sentään ainakin tuollainen ympäripyöreän siisti "luukki" ja edes JOKIN taju minkälaiset kengät sopii minkäkinlaisiin housuihin jne. Toisin kuin ne sekalaiset ja sekopäiset vasemmistolaiset rääsyläiset, jotka on kuin jokin vitun räjähdyksestä juuri ja juuri selvinnyt hoobo, sinne tänne repsottavissa hampustavalmistetuissa releissään ja kuteissaan ja kledjuissaan ja Tiedostavissa Tennareissaan tjns.

*

Tuo on muuten melko pateettinen temppu, yrittää luoda kuva että KOKO ______________ on MEIJÄN pualella !
Nii ! Vitun _______________ !!

Ei tietenkään ole. Ja siellä on takuulla vaikka kuinka PALJON noita "Natseja" ja mitä lie vastaavia älyköitä. Tamperehan TUNNETAAN, herran tähden, kaiken tunkkaisen ja punaisen ja kollektivistisen ja kommunistisen viimeisnä pesäkkeenä ja linnakkeena ja pesäpaikkana, Pohjois-Korean ulkopuolella.
Vain ne 2 on jäljellä, ja ehkä Kuuba & Venetsu-pyllynreikä-eela.  Muutoin tuo tunkkainen megatyperyys ja alhaisten koiranpaskojen Kosto, alkaa olla kuollut ja kuopattu kuten pitäisikin. Ja olettaa voisi. Mutta se on ihmisapinoiden RÄIKEÄÄ yliarvioimista se.

Tampere pitäisi, kuten olen sanonut, pommittaa hetimiten. Katsotaan jos sen täältä kiertoradalta päin teenkin joku kerta.

Ja jos "koko Tampere nääs, vihaa..." ....jotakin, nin MINÄ vihaan KOKO vitun Tamperetta !

Haistakaa kaikki vittu !
Teidät tulisi pommittaa vitun siansilmäiset juntit vitut !

Teihin nähden Stadilaisetkin muuttuu silmissäni ihmisiksi ! Ja vieläpä maan mainioiksi ihmisiksi ! Ihan ...ihaniksi ja pyhimyksiksi !
Mmmmmuiskis ! Mahtavaa. AAAaaaah Stadi ! Miten ihana sana "Tampere"en jälkeen !!!

Kristus miten virvoittavaa.
Kuin lukisi uutisotsikon "Hevoset potkivat Pääministeri Juha Vittupään kuoliaaksi, lue lisää..." .
Ai helvetti miten hieno päivä SE olisi !!! En osaa oikein edes kuvitella, täytyy myöntää.

Ja hevoset mielenkiintoista kyllä, sopii myös kuvaamaan noita riehujia !
Yksinkertaiset ja väkivaltaisen tyhmät eläimet, jotka ei osaa ja ymmärrä tehdä muuta kuin säpsähdellä hermostuneena, yleensä laumassa (kuten Tosi Miähet tekee! hö hö höö vitu hintttiiii!!), ja hyppiä ja potkia raivoissaan ja pelästyneenä. MYÖS siis toisiaan, eikä vain ihmisiä.

En tiedä noista Kansallisen Sosialistisen Aivokääpiörintaman Mujaheddiineista, mutta uskallan ainakin väittää että hevoset myös HAISEE paremmalta(!) kuin ne Perus Vasurit !
Ja on takuulla siistimpiä ja hyvin harjattuja niihin nähden.

EIKÄ siis käy remuamassa ja mölyämässä ja paskomassa pitkin ihmiskatuja, vain tuulettaakseen ylimielistä typeryyttään Julkisesti.

Vitun elukat.


No mutta..
...


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti