sunnuntai 8. lokakuuta 2017

Atlantin Yli jakso... joku jakso (toisix vika?)

No voihan nyt vittu.

Jyrki Sukula periaatteessa on pahoinpidelty puolikuoliaaksi tuolla !

Ensin äijän kylkiluu murtuu, ja sitten mitä siinä nyt pidetään sitä univajeessa ja nälässä ja janossa ja paskanhajussa ja vähän omituisessa seurassa, mutta sitten kun hän hyvää hyvyyttään yrittää keittää porukalle sumpit; ne saatanat levittäytyykin pitkin sen lihavaa läskimahaa ja ehkä osittain munillekkin jne. Ja sitten vanhana lätkämiehenä Timosen Kimbe tulee ja polvitaklaa kyljen ryttyyn!!!?

Siinä se sitten pääroikkuen ja puisiin pylväisiin kolisten, piteli mahaansa ja kylkeensä vuoron perään.
Ja olen melko varma, että ensijaksossa sitä läppästään ensin "ihan herjalla vaan! hei...? kato.." ympäri lärvää ja sitten myöhemmin, yöllä, pimeähkössä, meren käydessä hurjana ja tuulen tuivertaessa ja vedes pärskähdellessä ja sataessa ja roiskuessa, Sukula kierii kuin "The Officen" Maihkl pakkopaidassa, pelkissä kalsareissa siinä veneen kannella, ja muut mätkivät ja läiskivät sitä kuka milläkin, luultavimmin just krikettimailoilla ja jotkut ehkä "puukottaa" ihan vain perus haarukoilla ja näin. Ja ehkä joillain antenneillakin, ja luulisin että joku on keksinyt heittää sen päälle myös sen omat suolat tai jotain mausteita ainakin !

Ja ehkä ne on sitten sytyttäneet, ainakin sen tukan(!), tulee ja vetäneet valaansyöttinä jollan perässä tai ehkä ihan suoraan vain paloitelleet sen ja heittäneet ...tai siis ei! Kun sori "haudanneet!" mereen, koska "..no vittu se NYT VAAN KUALI yht´äkkiä !..vittuux sinä kyselette!!"...tjns...

Vai onko joku NÄHNYT Jyrkin tuon jälkeen jossain !?!? Ja oletteko VARMOJA että se ON Jykä !?!?

No mutta kuitenkin.

Olihan siinä jotain positiivista ja piristävää, muutakin kuin kai ne sumpit sitten lopulta TAI piriä(?), elikkä ja nimittäin Delffiinit !

Jumalauta; siinä oli vittu delffiinejä !! Wau.
Se on jo melko mahtavaa.

Arja Koriseva näyttää känniseltä Ryssäläiseltä MIEHELTÄ ! Ja se nuorempi Hjallis kuullostaa ihan naurettavan paljon faijaltaan.

Ja se itse Iso Moukka, itse Hjallis, söi siinä yhdessä kotivideopätkässä jumalauta lusikalla palan jäätelöä ja laittoi SEN saman lusikan(!!) siihen purkkiin !! Vitun tyhmä vitun ELUKKA saatana !!!
Tämä ei ole vitsi; minä en voi SIETÄÄ tuollaista vitun taliaivoista ymmärtämätöntä ja EPÄHYGIEENISTÄ perkeleen PASKAA !

VITTU OTTAKAA MUUT HUOMIOON PERKELE !!!

Kuinka vitun VAIKEAA se VOI olla !?!? Vaikka miten vitun väsynyt ja vetämätön Finuiitin litteä tajunta teillä olisikaan !



Viivillä on melkoisen "raspikurkkuinen" rahiseva nauru ! Sen nauru kestää vain hetken "normaalina" ja sitten se käkätys vaihtuu sellaiseksi ilmavaksi rouheaksi korinaksi.

"Koriseva"...hahahahaahahahahaaa iroonista.

-

En tiä sitten, onko tuolle reissulle lähdetty ihan, Lintu nimen mukaisesti, "lennosta" vain mikä, mutta jooooka vitun episoodissa tai jaksossa, joku on siellä lattialla kontallaan tai useampikin niitä likaisia äijiä, siinä ronkkii jotakin vitun "konetta" tai "moottoria" tai "diisseliä" tai "generaattoria" tai toistensa "perää", jonkun puoliksi katkaistun muovipullon ja otsalampun kanssa, ja ne "tekniikan pojat" on Hyvin Huolestuneita, kuten Hjallis on ihan koko ajan, ja sitten loppujaksossa ne on niinQ et "no joo no...kyl me tästä ehkä viä selvitään.." johon Jyrki kuittaa siitä "keittiöstä" jotain että "...just!" tai "vittu kusessa ollaan!" tjns.

Mikä on SE mitä, muuten, "Uutis Ankkurin" TULISI SANOA joka kerta KUN muslimit tekee jotain "uskonnollista" !

"Kusessa ollaan!"  Ehkä SITTEN se menisi perille ?! En tiä.
Ja joka kerta kun täytyy raportoida että maahan on "saapunut" uusia "maahanmuuttajia™".

"Kusessa ollaan!"


-

Minua ällöttää sekin, meren likaaminen ja tahriminen, kun ne pesee niitä luultavasti melko paskaisia kuteitaan siinä ihan pokkana ! MERIVEDELLÄ !!
Se on likaista kuin Karibian Piraateissa.

Ruskea hampaisia, ruskea tukkaisia, ja yltäpäältä vain kertakaikkiaan; liasta ruskeita, huohottavia ja riutuneita, kuihtuneen nälkäisiä ja äksyjä Finuiittizombeja !

Kristus !


Ja tuo kuvanlaatu, taaskin; hei ?.... olis ollu ehkä ihan siistii ja näin, jos olis nähnytkin jotain ? Tosta sarjasta ? Hei !?..Vai "kieltääkö" "suomen laki" senkin ?
Liiallisen ja ylimitoitetun, liian selvän ja tarkan ja kunnollisen ja kelvollisen HD-kuvanlaadun ?

Tulisiko "politiikassa mukanaolevien" eli Arkkaadianmäen vitun laiskojen LOISTEN ja muiden jutkujen, saada siitäkin jokin vitun siivu ? Jokin "oma reilu osuutensa" ?!? Vitun saastat laiskamadot nilviäiset.
PERKELE !

No eniwei.

Kohta tuo jo loppuu, tuokin keikutus. Onneksikin. Ei tarvi sitäkään aina tsiigata, ikäänkuin sillä olisi jotain väliäkään ylipäänsä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti