perjantai 16. marraskuuta 2012

Voihan V*tt*


Niin, voiko vitutukseen kuolla !?
Olen jo jonkun aikaa katsellut kauhunsekaisella raivolla, kuinka tämä Totalitäärinen tärinä yltää ennen niin Maskuliiniseen Suomeenkin asti. Vituttaa totisesti tämä, ämmämäinen, totalitäärinen, ylhäältäpäin moukaroiva lässytys, yninä ja hyysäys. Jo riittää, saatana !!!
Kuten Bloggeri "Ruukinmatruuna" jokuaika sitten kirjoitti, on olemassa keskiaikainen sanonta, "naisvaltikka on murheen merkki" ja näinhän se totisesti on ja tämä on taas vain yksi sen alaisuudessa sikiävä tauti, Sensuuri. Minä vastustan vankkumatta, sen kaikkia muotoja, kaikkialla ja aina.
Mutta kuitenkin, eikö olekkin yhtä käsittämätöntäkin, kuin naurettavaa, että Suomessa perkele sensuroidaan nykyään jo sekä printti, että muuta mediaa kuin "Kwa":ssa ikään !?. Sitähän sanotaan, että: "se joka omistaa kielen, omistaa mielen" ja jos mm. uu ai dount nou ...esim: miehet, eivät pysty enään edes saatana kiroamaankaan, niin sanomatakkin selviö on, että naisiksi ovat tuleman. Se saa joka kerta minun vereni kiehumaan, kun kuulen jossain esim TV:ssä kun kirosanoja ´piipataan´ tai kun lehdissä on juurikin tuota itseään, kuvassa näkyvää "Kommari Paskaa". Se ei ole ainoastaan ämmämäistä, mutta ylläty yllätys, Vasemmistolaista, kuvitellaan, että sanat vaikuttavat todellisuuteen ja täten on niitäkin, kuinkas muuten kuin Kontrolloitava. Ja kuten blogissa, joka pitäisi kaikille miehille, eritoten nyky-valkeille, pakkoluetuttaa jos ei muuten: ´No-Maam´ sen kirjoittelija sanoi, ulkomuistista ja vapaasti Suomennettuna, "kun naiset ovat vallassa, siitä seuraa mm,ylhäältäpäin pakotettua kiltteyttä". Enemmän kuin ´totisesti´ !!

Juurikin siitä(kin) on kyse. Se ei kuulu Suomeen, eikä ylipäätään yhteenkään oikeasti Valkoiseen / "Arjalaiseen" maahan eikä kansaan, eikä kulttuuriin. Se on nynnyä, Vasemmistolaista, epä-viriiliä / naisellista, ahdistavaa, totalitääristä, nöyryyttävää, tungettelevaa, kiusantekoa jne jne. ad nauseaum, ad infinitum, eli ihan perus Vasemmisto meininkiä. Ja se on seurausta taas kerran (kaiken muun paskan ohella) siitä kun pidetään Valtiota kaiken Aana ja Oona, paskan tärkeänä, itseasiassa ihan vain, traditionaaliseen(tässä konteksitta iroonista) Vasemmiston tapaan, Jumalana !.
Se on seurausta mm. Vasurien nihilistisestä autistisesta ateismista, VNAA voisi vaikka olla moisen epideemian nimi. Ja kuten Alexander Solzhenitsyn sanoi "ateismi on koko, Kommunistisen järjestelmän ydin" 
  
Luulen, että kaiken tämän P.K sensuurin osatarkoitus onkin juuri täsmälleen samoin kuin Neuvosto Propagandankin ; yksinkertaisesti nöyryyttää, kyykyttää, simputtaa ja pamputta "alamaisia" tai "eliitin"nirppaturpien näkökulmasta meitä muita, "alempi"valkoisia.  
En olisi ikinä uskonut, että tällaistakin olisi joku päivä ihan koti Suomessa. Luulin Suomea, lapsena ; Miesten maaksi, mutta voihan pojaat kuinka väärässä olinkaan !!. Tämähän on ämmien maa. Yksi koko Planeetan ämmämäisimmistä "maista" (maan raakile/mikro maa).
Joskaan en usko suuren osan Suomalaisista ymmärtävän taas tätäkään asiaa, jos sen sanoisi heille suoraan niin tod.näk. he tuijottaisivat silmät pällellään kuin kuuta nousevaa, tai vain ärsyyntyisivät. Mutta takaisin raiteille, tämä on sekä seurausta kaikesta jo mainitsemastani, että EU:sta ja saatava loppumaan ja helvetin, vitun äkkiä !!!.

Vittu mitä saamattomia, säälittäviä, paskahousuisia ynisiöitä on teistäkin, maa"mieheni" tullut !!. Olettaen, että olette siellä sisällänne joskus jotain, sen enempää kuin nyt, olleetkaan. Hävettää olla nykyään, "länkkäri" tai Pohjoinenkaan, saati ylinpäänsä Valkoinen. Ei näin, ei näin.
Valtio ei ole Äiti, eikä pidä ollakkaan, eikä tule ikinä olemaankaan, painakaa Kommarit lanttuunne.

KutenThomas Jeffersson sanoi " Kokemukseni mukaan, suurin osa huonosta hallinnosta /(valtion toimista), johtuu liiallisesta sellaisesta."
Ps. Suosittelen lukemaan "Medianvahtikoira":n kirjoituksen Muovien vaikutuksesta nyky miähiin : http://medianvahtikoira.blogspot.fi/2012/09/ksenoestrogeeni-mielensapahoittajien.html


                                              V  I  T  T  U  -  S  A  A  T  A  N  A

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti