lauantai 17. marraskuuta 2012

Star Trek TNG Cameltoe

Satuin tuossa näkemään niin räikeän ja lähes shokeeraavan selvän "Kamelinvarpaan", että siitä on pakko raportoida oikein Blogos-sfääriin. Nimittäin, mikäli ette itse nähneet, vilahti Deanna Troilta pahemman kerran, kuin Ritni Spierssiltä konsanaan Pimppi, illan Trekki-jaksossa. Hävytöntä !!  Shame on you !!


Kuten kuvasta näkyy. Kauhoin tuon jostain päin nettiä, "Guuglettamalla" sen. Star Trek TNG Cameltoe. Voi Deanna parkaa. Mitä ovat oikein ajatelleet !?. Alastikko ne siis tuolla, sukkahousupuvussa tai mikä helvetin trikoo sitten onkin, niin ovat ?!. Tuo on siltikin, yksi omia lempi sarjojani, ikinä. Eikä se ihan typerä ole vieläkään, vaikka toivottoman ajastamme jo jälkeenjäänyt, vaikka on sijoittuvinaan 2500-luvulle. Ainakin tyylitaju on näämmä kärsinyt, vakavasta takautumisesta, mitkä ne helvetin housunpuntin lahkeet / leikkauksetkin on olevinaan !?. Ja luulenko vain, vai vaihteleeko Datan väri, tukan ja silmien, silmäripsien yms. muutamien jaksojen välein ?!. Tuo on muuten, sangen Kommarimainen näkmys, että kaikki sonnustautuisivat tulevasuudessa samoin, sillä tuo uniformaalisuushan koskee myös muita kuin Tähtilaivastoa, käsittääkseni. Mutta kyseessähän on, nimenomaan, Vapaamuurarillinen sarja ja visio. Ja se on ämmämäinen, naurettavuuteen asti, vaikka osittain myös hyvinkin fiini. Aidostikkin Chuuli.

English: Poor bloody, Deanna. I saw this episode today and i had to Google, that a-m-a-z-i-n-g-l-y obvious, "Cameltoe". I almost couldn´t believe it !!. What the hell were they thinking !. And are those people naked under that, ..leotard or whatever!?. This "slip" is almost on par, with the likes or Britney Spears and co. Jeeesus Fuck !. After Googling that btw, it appears that this is faaaaar from being an isolated incident, on the TNG. But still it´s one of my all time favourites, still pretty good. Although rather outdated, ironically. 2500´s my asS. All those Dumbass, leftists and Freemasons behind this, shame on you ! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti