tiistai 6. marraskuuta 2012

Mustaa & Valkeaa Arkkitehtuuria.

                                          Black and White Architechture
Joudun tässä laatimaan sitten, tämänkin uudestaan. Joten pistetään tämä(kin) entistä ehompana. Kyseessä siis on, kuten sokea koirakin näkisi, perslävelläänkin, vertailu Neekerien ja Meidän arkkitehtuurin välillä. Ikään kuin niitä voisikaan verrata, alkuunkaan. Joten tästä lähtee.

                                             Valkoisten Arkkitehtuuria


                                                      Neekeri Arkkitehtuuria
 Eli kuten kuvista näkyy, ero on räikeä. Aivan kuten älykkyydessämme, tavoissamme ja ihan tasan kaikessa muussakin, meidän hyväksemme. Totaalisen, täysin, absoluuttisen, anteeksipyytelemättömän ylivertaisesti. Valkoisesta (Neanderthal) ja Neekeristä (paljon hypetetty Sapiens) ei voi puhua, sama saatanan vuosisatanakaan. Ajatelkaa, että nämä kaikenmaailman, vitun itu-Hipit yms. rotunsa ja maansa ja kaiken muunkin petturit, kehtaavat väittää, että (lässyttävällä, lapsen äänellä) "kaikki lodut on,nihan yhtä hyviä" ja täysin tasavertaisia, ihan kaikilla tavoin !! :DDDD:DDDD :DDD :DDDD L M F A O !!!!!!!

Vittu mitä idiootteja. Perinteiseen rääsyläisten (Vasemmistolaisten) tapaan, kaikkein kuvottavimmat / pöyristyttävimmät vajakit, kääntävät todellisuuden päälaelleen ja väittävät Neekereitä, meitä paremmiksi. Koska moiseen provosoivaan typeryyteen ei mitään voi sanoa, tyydyn vain toteamaan, että ennenvanhaan, kun valkoisilla oli vielä, ainakin näiden asioiden osalta silmät ja aivot samassa päässä, olisi kaikki tuollaisia houreita mumisseet imbessillit yksinkertaisesti suljettu sinne mihin vähintäänkin kuuluvat ; pehmeiden seinien sisään. Siellä voisivat rauhassa keinua pakkopaidassa, polvet suussa jossain sellinsä nurkassa, Neekerien summuiden murjaanien ´yli-vallasta´ houraillen.
Mutta eniwei, on jotenkin hyvin sopivaa, että Neekeri ´Mutakuono´ rakentaa myöskin kotinsa mudasta. Itseasiassa, ymmärtääksenihän, ne rakennetaan sangen usein ihan silkasta paskasta, Lehmänsonnasta. Samalla skeidallahan nämä Apinat värjäävät hiuksiaankin tai siis käyttävät sitä hiusvahanaan, luoja yksin tietää mihin kaikkeen muuhun ne sitä soveltavat. Syövätkin varmaan.  Kiinassahan yksi apina kuvattiin syömässä omaa paskaansa, joka taas vain todistaa, että Kiinalaiset syövät kirjaimellisesti, ihan. mitä. tahansa.
Tässä kyseinen filmi, todisteeksi : http://www.liveleak.com/view?i=c9e_1351579490

Tässähän olisi näille meidän kotoisille Veekereille, Pettureille, Kommareille, MoKuttajille, Tärähtäneistölle, HuuHaille, Eliitille, Älähtäjille, Kukkahattutädeille, Modernisteille ja post-Modernisteille yms kusipäille, mitä sopivin ja modernein ja halvin, mutta ennenmuuta luonnonmukaisin, siis vihrein rakennusmateriaali / vaihtoehto !.
Paskahan on suht. halpaa ja sitä saa aina vaan lisää, jos ei muuta niin ammentakoot vain omasta päästään. Ei se sieltä käyttöönottamalla lopu !. Kyseistä substanssiahan he ovat jo täynnä. Mikäpä tämän luontevampaa voisi olla ?!. Iteasiassa miksette Hippiseni, käytä sködää itekkin, ihan vain hiustenmuotoilu tuotteena?. Sehän on ihan täysin yhtä hyvää ja tasavertaista minkä vain Valkoisen ja kauhea pahan hyi! hyi! kanssa. Ei muuta kuin Muu Muun kakat kuontaloon ja bileisiin. Samalla on kätevää läppästä lärväänsä, tai tarkennettuna "rullahuuliinsa" pari lautasta (vaikka iittalan, jos se ei ole jo liian "Rasistisssta") ja nenäänsä voi runtata vaikka taiteellisesti, lyijykynän nysän.
Niin ja ainahan matkalla Bileisiin, voi vaikka ryöstää / raiskata pari valkeaa Heeboa, tai pahimmassa tapauksessa ihan vain muijaa. Bussissa häiriköintiähän Hipeille tuskin tarvitsee opettaa, sen enempää kuin kakaroillekkaan saati sitten Neekereille.

Mutta summa summaarum ; tuossa on tietysti vielä aikalailla, langan laiha otos Valkeasta Tehtuurista, mutta eiköhän tuo jutun jujun jo ymmärrä kissakin?!. Jos siis vaan haluaa ja hyväksyy todellisuuden / totuuden.

Mutta koska, Vasemmisto +muut öykkärit koostuvat Vihasta & Vihaajista, eivät he oikeasti kyseisestä(kään) asiasta välitä suuntaan taikka toiseen sen paskan vertaa.

In English ; I dont believe i have to much explain this. Them pics are rather self-explanatory, us Whites and them Browns, obviously cant even be really compared. That radical is the difference.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti