sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Rahakultti Turismi


Tässä lajitelma sekalaisia ajatuksia, tunteita, havaintoja Mono Kultista.

Monikultissa on muuan piirre, jota monikaan ei ehkä ´tiedosta´, nimittäin se, että se toimii kun kyseessä on todellakin vain muutama hassu yksilö, esim. muutama kymmenen Neekeriä muutoin valkeassa maassa ja nimenomaisesti Taiteilijoita, Muusikkoja yms. Mutta se ei toimi kun kyseessä on vain Hoi Polloi ja  vieläpä silmänkantamattomiin. Eli niinkuin niin moni muukin asia, voi tämäkin toimia vain harvojen ja valittujen kanssa, mutta sitä ei voi laajentaa koskemaan kokonaista yhteiskuntaa, saati sitten maata tai useaa.

Monikultturismissa yksi pahimmista puolista on se, että sen vallitessa mihinkään ei voi keskittyä. Nuoret eivät pysty keskittymään tulevaisuuteensa, eivätkä siksi liioin pääse elostaan nauttimaan.  Se lieneekin Monikultin takana olevien paholaisten yksi tarkoitus, "hajoita ja hallitse" , estä ketään saavuttamasta mitään todellista jalansijaa tai edes "minuutta". Näin ollen kaikkien lienee pakko, keskittyä olemaan vain osa "Valtiota". Alhaista, todella alhaista. Ja sellainen tuhoaa ihmisen elämän.  Lainatakseni Zorro-leffasta repliikin: "te varastatte ihmisten elämän, mitä on tavallinen varas siihen verrattuna"?!. Niinkuin periaatteessa kaikki Vasemmiston räyhäävät "ideologiat" yms. Huu Haa on MoKutuskin aidosti ja oikeasti vain ja ainoastaan, puhdasta pahuutta / ilkeyttä. Kostonhimoa, itseään kauniimpia, kyvykkäämpiä, älykkäämpiä ja yksinkertaisesti vain parempia vastaan, rotumme Morlokeilta.

Vasemmisto = Viha

Tuohon voisi lisätä : ilkeyden, katkeruuden, kateuden, itsekkyyden, lapsellisuuden, typeryyden, alhaisuuden, moraalittomuuden, solipsistisuuden, keskinkertaisuuden, mitäänsanomattomuuden, konformistisuuden, pikkumaisuuden ja ylimielisyyden ja vaikka mitä muuta. Parempi nimitys Vasemmistolle olisi vain lyhyt ja ytimekäs / maskuliininen : Räyhähenget.

Osaatteko muuten, äkkiä sanoa jotain kaunista ja ylevää, joka on Vasemmistosta kotoisin ?. Kenties jotain mikä olisi samalla vieläpä jollakin tapaa, aidon syvällistä ja jonkin arvoista. Itselleni ei nyt ainakaan ihan äkkiä mäjähdä mitään merkittävää mieleen.

Todellisuudessa "Moni Kulttuuri" on Monirotuinen Monokulttuuri, eli vanhaa kunnon Kommari Paskaa, vähän entistä ehommassa säkissä. Periaatteessa (kuten Vasemmistolaisuus ylipäätään) se on Staar Trekistä tuttu Borg-Kuutio, moninaisine, mutta identtisine Robotteineen tai Kyborgeineen. Kaikki jotka palvelevat samaa kasvotonta, kollektiivia / keskusta. Ja joita ei muuten voisi vähempää kiinnostaa, muiden "kulttuuriset, bioloogiset ja muut erityispiirteet" vaan ne aiotaan vain "sulauttaa osaksi kollektiivia. Vastarinta on turhaa". Joko tuo kyseinen ...metafora, on ällistyttävän tarkkanäköinen / totuudenmukainen, tai sitten Kommarit ovat ottaneet Modus Operandinsa juurikin kyseisestä lähteestä. Kaiken kukkuraksi tai Kirsikaksi, on kyseisen Kollektiivin bossina, kuinkas muutenkaan ; Nainen !. Borgien Kuningatar.

Vasemmistohan on äärimmäisen "ämmämäinen" ja Matriarkkaalinen, Feminiinen / Feministinen revohka. Luultavasti he siksi(kin) muistavat aina, tavalliseen tapaansa, omalla vesikauhuisella paatoksellaan sylkeä, vihata ja alentaa Hitlerin Aadolffia. Hän ei vain edusta Puhdasta Pahuutta, vaan Perkele kehtasi vieläpä olla Mies, eli siis hirvittävää ja karmivaa "Patriarkaattia". En nyt sano, että Fyyrer mikään enkeli oli, mutta sanon, että kiitos mm. erään nimeltämainitsemattoman "Heimon" (Juutalaiset) on hän saanut osakseen ihan naurettavuuteen asti vilifointia. Eiköhän se nyt jo riitä, kuten Latinalais sitaatitkin. Hitlerhän sopii heidän vihattavakseen jo siksikin, ettei ole varmaan olemassakaan ketään helpommin vihattavaa ja sellaista jonka vihaamista koko ämmämäinen Sapiens Sapiens / Cro Magnon ( ja useat "Thaalitkin" siinä mukana) lauma, tukee ja ihan kannustaa, niin totaalisesti. Se ei siis taas kerran vaadi mitään aitoa ja oikeaa, toisinajattelemista tai radikaalia kapinallisuutta, vaan vain vanhaa kunnon Konformismia. Harvemmin Vasurit myöskään (varsinkaan avoimesti) vihaavat esim, Hellvetin Enkeleitä, Bandiitteja tai jotain Mafiota yms. Paholaisen pikku paskiaisia, vaikka ovatkin niiiiin Gutmenschssiä, että pahaa tekee. Mutta eniwei, olen sangen pitkälti samaa mieltä (tai niinhän asia on, ei se riipu mielipiteestä) Ruukinmatruunan kanssa, että kyseessä on "Anarko Tyrannia". Sitähän se juurikin kaiken muun muassa on.

Joku aika takaperin, tuli mieleeni, että Monikulttuurin voi näinkin tavata / määritellä / kuvata ; Moni(money) Kult(Cult) Turismi(tourism) eli Rahakultti turismi, eikä se kovin kaukana todellisuudestakaan ole. Kaiken takanahan on taas kerran rahoineen summuineen, kukas muukaan kuin vanha vihtahousu, Jud Süss !!! ....tai tuttavallisemmin ´Juutalaiset´. Ja iiiiiso kasa valkoisia "hyödyllisiä" idiootteja, hännystelijöitä ja kaikenlaisia eksyneitä reppanoita ja ihan vain puhdasta opportunistista pahuutta. Kaikille em, on yhteistä pohjaton, sammumaton viha ja kauna / katkeruus kaikkea, kaunista , ylevää, taitavaa, ihan oikeasti ´edistyksellistä´ ja sen sellaista kohtaan. Scorched Earth Matafakaaa, jos en minäkään (saa olla kaunis tai ylevä) niin et sitten sinäkään (Valkoinen mies).

Jokatapauksessa, täytyy sanoa, että olen hämmästynyt / hämmästellyt kuinka helposti ja vaivatta, suorastaan saumattomasti Suomikin saatiin näinkin syvälle Juutalaisten keksimään mädän suohon. Nuorempana en olisi osannut kuvitellakkaan, että Suomessa voisi koskaan, ikinä käydä mitään tämän suuntaista, mutta "oppia ikä kaikki". Ehlä se toimi ihan jo oman Blitskriikkimäisen luonteensa takia ja hyvin hyvin luihujen ...häive keinojen ansiosta. Pohjoisen Natiivit olivat ja ovat kuin klapilla päähän lyötyjä, eivätkö juurikaan kerkiä edes reagoimaan, eli ihan perus rikollinen yllätys / häkellytys -hyökkäys on kyseessä. Uhrille ei suoda hetkenkään lepoa, eikä edes aikaa reagoida. Muistaakseni se oli ZJefferssonin Thoomas kun sanoi, että "kaikki mitä tyrannia tarvitsee voittaakseen, on etteivät hyvät ihmise tee mitään". Ja juuri näin on (tähän asti) käynyt. Enään ei taida käydä.

 Mutta jottei tämä veny enään yhtään pidemmäksi, päätän tällä kertaa tähän. Vaahtoan myöhemmässä jaksossa lisää Vasemmistosta ja MoKustakin, mahdollisesti.

                                                          Over n out.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti