tiistai 20. marraskuuta 2012

Heimo riahuuuuu

Tämä tuskin yllättäisi, aivotonta kissaakaan, mutta julistetaan nyt kumminkin ; ´PissraHell´in Juutalaiset kiilusilmät lupailevat jälleen brutaalia väkivaltaa.Exkiys mii, mutta eikö tuo Gaaza aika pitkälti jo ole, keskiaikaisessa tilassa ?. En näe miten sitä voi enään, kauhean paljon pahentaa. Mutta jokatapauksessa, minunpuolestani saavat, tappaa toisensa jos haluavat, molemmat laumat ovat meille valkoisille vihollisia ja vähintäänkin, kilpailijoita. Koko ÄhälämZähläm-rotu, kaikkine versioineen, versoineen ja haaroineen on kuvottavuuteen asti primitiivistä, väkivaltaista brutaalia barbaarista paskasakkia. Edes Neekerit eivät ole yhtä vastenmielisiä, kuin ´Semiitit´.
Kumpa vain valkoiset osaisivat irrottautua tuostakin sotkusta. Mutta ei.
Vaan on mentävä peräsuoli pitkällä, avustaen, rahoittaen, tuomiten ja ...niin edes päin, pitkin maailmaa ongelmia keräten tai kerjäten. Eikä siinä muutoin mitään, mutta valkeilta uupuu nykyään kantti, viedä kaikki asiat niiden loogisiin, vääjäämättömiin lopullisiin johtopäätöksiin. Totuushan on, ettei tämä planeetta koskaan riitä, näille kaikille räyhähengille. Veikkaisin, että jossain vaiheessa jonkun on luovuttava(kuoltava) ja jonkun muun tehtävä jotain, vähän nihkeää.....
Mutta kuitenkin, jollette ole valmiit vetämään koko sakkia sileex, niin älkää ainakaan kukaan täältä käsin puuttuko, koko hommaan.
Antaa paskan olla.

                         Juutalaiset mereen ja muut rättipäät......liitukaudelle.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti