tiistai 6. marraskuuta 2012

Käsitteiden Määritelmiä osa.1


Halusin selvittää myöskin tämän seuraavan asian, siinä missä tuon aiemmankin, kun tätäkin aina kuulee ja se on aina (luultavasti ihan tahallaan) päin perziitä.
Natsit
Kommarit
Anti-fasistit
Anti-rasistit
Skinit
Uusio natsit
yms. ovat kaikki ääri-VASEMMISTOA, eivät TODELLAKAAN ääri-oikeistoa. Kaikki samoja kollektivistisia kusipäitä. Älykääpiöitä par excellence.

Siltikin kaikki nämä edellämainitut, ovat aina toistensa kurkuissa kiinni ja haukkumassa toisiaan suut silmät täyteen. Vaikka ovat sama paska, samassa säkissä. Mutta niinhän joku, josku sanoi, että "ketkään eivät vihaa toisiaan niin paljon, kuin 2 toisistaan vain vähän / ulkoisesti eroavaa ryhmää" eli siis ne jotka ovat periaatteessa, oikeastaan samaa laumaa. Yhtä ja samaa kakkaa, täysin sama saasta vähän eri versiona. Kyse on projisoinnista ja ehkä jopa jonkinlaisesta kieroutuneesta siirtymäobjektifioinnista, olkiukkoakaan ei voi täysin sulkea ulos.

Voisi siis kai, ironista kyllä sanoa, että Skinhead tai UusNatsi = Valkoinen Neekeri, siinä missä kaikenlaiset Räppi-kekkeruusitkin, summuut reppanat. Tosin sillä erolla tietenkin, että ainakin Skinit yms. ainakin tietänevät olevansa Valkoisia, kun taas Räppänät ja muut "puhdasverisemmät" "Veekerit" eivät välttämättä ole ihan, niin "kartalla". Mutta on myönnettävä, että vaikka seuraava sanonta moukkamainen ja ehkä vähän tahditonkin on, on se myöskin lopunkaiken totta, eli niinkuin käsittääkseni Skinit sanovat ; "Ihosi on uniformu, jota et voi riisua". Hyvin, hyvin vaikeahan tuota on kiistääkkään.
Mutta älkää antako, taaskin Vasemmiston (Räyhähenkien) määritellä sanojen ja käsitteiden sisältöä / merkitystä. Sillä kuten sanotaan, "Se joka omistaa kielen, omistaa mielen" ja noinhan se hyytävän pitkälti juurkin on. Kyllä se on niin, että te kuvailette "Äärioikeistoksi" todellisuudessa ÄäriVasemmistoa. Eli niinkuin kaikenlaiset kusipäät, öykkärit ja ihan vain rikolliset / pahat, syytätte uhrejanne ja kaikkia muita ympärillänne, siitä ja sellaisiksi, mitä itse olette / mihin itse olette syyllisiä. Se on yhtä kuvottavaa, ärsyttävää, provosoivaa jne. kuin se on alhaistakin. Ja te tiedätte tämän kaikki, itsekkin.

Ps. Lisäys klo. 11:41 ~ Toki kaikilla kyseisillä ryhmillä voi olla, jokin pieni totuuden osa / murunen siltikin hallussaan. Vaikka itse olisivat minkälaisia tahansa, lausahduksen totuusarvo kun ei riipu sen lausujasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti