lauantai 17. marraskuuta 2012

Sinkkuelämää / Sex and the city

Päättyi tuossa, Sinkkuelämääkin. Taas.  Korjaus klo : 8:31 Olinkin liian ajoissa, eikä se mihinkään päättynyt, eli koko postaus on täysin turha !!. : /
Jostain käsittämättömähköstä syystä, olen digannut siitä aina, se on kai sitten sellainen "guilty pleasure" meikäläiselle. Olen ennenkin sen nähnyt loppunsa asti, mutten toki muistanut kuinka kyseinen raina oikeastaan päättyy. Ja aika platkustihan se sitten päättyi, Homobileisiin. Eikä Carrie edes nainut "Kihoa"...hö !!.
Kaiken järjen mukaan minun tulisi vihata ja vältellä kyseistä sarjaa kuin ruttoa, mutta ei maha mitään, hyvähän se on. Yleensähän sitä rytätään, lytätään ja syljetään kuin älykästä Morlokkien luolassa / ihmisten seassa ja moititaan vaaralliseksi / lähes maailmanlopuksi, mutta on siinä kuitenkin ...en tiedä, kai sitten "sitä jotain" ainakin enemmän sielua ja persoonaa summuuta, enemmän kuin useimmissa muissa. Ja niinkuin Art Deco muutenkin, on Noo Yawk aina paikallaan, aina yhtä atmosfäärisen, ambienttinen ja fotogeeninen sijainti / näyttämö. Joka muuten "as we speak" on aika kusessa, siinä missä "Itäinen Pääkaupunkikin" (TookJoo).

Tässä on pahoitteluiden kera, asiaankuuluva & ehkä jopa sopivakin kuva......

Kristen Davis pippelillä.
...ja kuten kuvatuksesta nähdään, ei nuo sarjan muijjat kauheasti eroa tosielämän vastineistaan / näyttelijöistään. Siinä se sama meno nyt vaan jatkuu, iiihan sama meno jatkuu, mikään ei muutu. :)
Täytyy toki edes vähän purnata ja mainita kuinka sarjan finaalissa muistettiin ...edistää misegnaatiota eli rotusekoitusta ja Carrie sanoi Homppeli-pippaloissa olenvansa taas "normaalien seassa" joka lienee jo aikaas paksua, myönnettäköön. En siis ole Honchoutta vastaan, mutta huomautin vain, että se ei edelleenkään vaikuttaisi olevan kuitenkaan Se Normi, mitä immeiset seurailevat. Joten, on faktuaalisesti väärin, tuo Carrien lausahus. Mikäli tälläkin miniatyyri-analyysillä nyt on mitään väliä.
Täytyy kai saada itsestään irti niinkin paljon, että katsoo vihdoin sen elokuvan, kun olen tähän saakka siltä välttynyt. Se kakkonenhan ( :) ..."kakkonen"... on lukemani mukaan, yksi kaikkien aikojen huonoimmista räpellyksistä, Shyamalanin tasolla tai ehkä Kaurismäen. Mutta jokatapauksessa, jos toisenkin huonon piirteen nostaisi esiin, voisi se olla se kuinka tuossa tyrkytettiin valkoisille taas Juutalaisuutta ja ei millään erityisen ....hienovaraisella tavalla. Se sai vähän kyllä jo irvistämänn. Itseasiassa juur tuolle kyseiselle böönalle, tuosta fotosta.

Eniwei, saisi melkein joku joskus keksiä, vielä jonkin uuden ja ihan oikeasti hyvä Yew Yorkkiin sijoittuvan sarjan. Itse en ole juurikaan TVtä seuraillut sittemmin 90-luvun. Paitsi mitä sitä satunnaisesti aina jotain sattuu näkemään. Mutta Nyy Jorkkia ei ole ehkä koskaan liikaa. Se on Kwan oikea pääkaupunki, jos minulta kysytään. Ja miksei kysyttäisi.


MORE  NOO YAWK plz.                                                                                 Over and out.

                       Kaptains Blog, supplemental, Lisäys Kapteenin Blogiin
Olen koittanut tsiigata sitä uutta, " Alcatraz " sarjaa, mutta sehän onkin sitten vain yhden kauden sähellys, se. Siihen ei siis kannata liiaksi uppoutua. Nykyään ei vain enään ole edes mitään mainittavaa, hyvää "Sitä" TV-sarjaa. Ei X-Failssia, Mennyttä Elämää, Sinkkuelämää, Ritariässää, Maiami Vaissia, Mäkgaiveria tai vastaavia.
 Niissä kaikissa oli jotain, mitä yhdessäkään modernissa jankutuksessa ei ole, sitä kaikkein tärkeintä eli, Sielua ja persoonaa. Myöskin maskuliinisuutta, valkoisten järjissään olevuutta yms. Unelmia, suuria suunnitelmia, hyvää musiikkia ja ehkä ennen muuta ; nykyajan harvinaisuuksista ehkä suurinta, keskittymiskykyä ja paikallaanolemista. Ei säntäilty jatkuvasti, neuroottisesti, Bahamalta - Pietariin, Bangokista - Reykjaviikiin ja Turusta - Tampereelle, vaan oltiin vain, ihan niinkuin tosielämäsäkin. Ja yksin jo siitä syntyy suuri määrä, ambienssia, tunnelmaa yms. kriittisen tärkeää.


Lisäys 18.11.2012 klo : 2:08
No nyt se päättyi, sitten ihan oikeasti!. Ja kuinkas ollakkaan, tarjoiltiin valkeille ohlemman lopussa vielä, Kiinalais tytön adoptiota ja kutsui valkea nainen itseään Juutalaiseksikin. Paljon mätäähän tuossa sarjassa toki on ollut, ei siitä pääse mihkään. Judaismistumista, Adoptiota, Misegnaatiota, Sekalaista sekoilua, you name it. Onkin kiehtovaa, lähes kohtalon ivaa, että tällähetkellä Noo Yawk, kokolailla kirjaimellisesti hukkuu paskaan.  

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2234012/More-remains-Sandy-Human-waste-continues-spill-New-York-Harbor-weeks-storm.html

Ikävää, Noo Yawk, kun sattuu olemaan Kwa:n khuulein kaupunki, en ole tosin käynyt itse. Mutta rohkean silti, niin julistaa. Nyy Jookissa on totisesti kaikkea. Juutalaisia, Mustalaisia, Intialaisia, Pakistanilaisia, kaikkia versioita Neekereistä, Kinkkejä, Japseja, ja kaikkia muita painoksia luiskaottista, Irkkuja, Angloja, Rikollisia, Rottia, Hirvittäviä myrskyjä ja paskaista vettä. Asbestia unohtamatta ja satunnaisia terroristihyökkäyksiä yms. Amerikan, Maailman ja itse Nyy Jorkin tilanteeseen, ällistyttävän sopivasti, kelluu "Vapauden"patsaan ympärillä tätänykyä, rankkitynnyrin sisältö, ihmisjätteitä ja kaikkea muuta mukavaa. Mikä ihastuttava turistikohde se onkaan!. Tällaista on kai nähdä omana aikanan, omin silmin "Rooman tuho" tai Atlantiksen lankeaminen, sivilisaation romahdus. Vapaamuurarreita pelotellakseni "Chao ab ordo". Tämä kaikki on kuin junaonnettomuuden hidastettua, mutta tarkkaa syyniä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti