sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Tarantino uhkaa ehtyä

Luettuani seuraavanlaisen uutisen.....


...olen pakotettu toteamaan, että ; voisin elää kyllä ilmankin !. Tarantiinon luunaama, on yksi pahimmista rikkureista, meitä valkoisia kohtaan / vastaan. Ei tule ihan äkkiä mieleen ketään, Neekereitä & Juutalaisia räikeämmin / pahemmin, pedestalisoivia sekobolzeja kuin Tarantino. Vaikka mikään, sanotaanko "Ääri Vasemmistolainen" ..liike ei toki tule, täysin yllätyksenä kyseiseltä ´Auteuriiltä´, niin olin siltikin vähän niikuin haavi_auki, nähtyäni hänen uusimman skeidansa trailerin!. Siitä on varmaan Haliwuudillekkin jo vaikeaa pistää paljoa pahemmaksi, mitä tulee "Jauhonaamojen" vihaamiseen / noitavainojen kaltaiseen ahdisteluun. Se on jo, ällistyttävän suoraviivaista valkoisten vastaisuutta, eli sitä kuulusaa "Anti-White" tai "Anti-Rasismi" saastaa.
Toki myönnettäköön, että kyllä "Tiino" tiettyyn extenttiin, elokuvia tehdä osaa, varsinkin ihan vain elokuvateknisesti, jopa hänen omintakeiset saundträkitkin toimivat sangen usein ja yllättävän hyvin. Itse pidin, Inglourioussin "putting out fire(with gasoline)" biisiä ja juuri siinä kontekstissa, suorastaan nerokkaana. Se toimi kyseisessä kohtauksessa kuin junan vessa. Minä itseasiassa tykkäsin ainakin aluksi, koko leffasta muutenkin, huomattavan paljon enemmän kuin ymmärtääkseni moni, moni muu. Olihan se välistä vähän väljähtänyt ja tylsäkin, mutta sitten kun se toimi, nin sitten se todellakin toimi. Audiovisuaalisesti se on(kuten Natsit sisältävät elokuvat, usein muutenkin[visuaalisesti ainakin]) suorastaan upea, helposti Tarantiinon kauneinta antia. Minä kun en ole oikein ikinä digannut "Tiinosta" liiemmin, pidän IB:siä hänen toistaiseksi parhaana kuvanaan.
Vaikka toki, se Sakemannien loputon vilifointi voisi ehkä jo hetkeksi hellittää. Joku jossainpäin Nettiä, joku Anglo siis jossain ulkomaailman Foorumilla, sanoi tai pikemminkin toi julki sangen itsestäänselvän asian, jota en vain ollut tullut itse ajatelleeksi, nimittäin ; että Inglourious Basterdsin myötä kun ovat Yehudit juhlineet, kovaankin ääneen ja kiitelleet sitä kovasti, paljastaa heidän juhlimisensa ja muu rymyämisensä ihastuttavan selkeästi, että he ovat "moraalisia imbessillejä". : )  täytyy myöntää, että se oli yhtä hyvin sanottu, kuin se on hyvä havaintokin. Mutta jotten nyt (NYT), rupea Juutalaisista sen enempää kohkaamaan, niin jääköön aihio myöhempään käyttöön.
Mutta totean vielä, palatakseni alkup.aiheeseen, että olisin kyllä siltikin kiinnostunut näkemään, esim Bon-leffan Tarantiinon versiona ja muutamia muitakin voisin keksiä. Batmankin olisi varmaan aika üüberiä kamaa, hänen vinkkelistään. Valitettavasti jamppa vaan on asioiden väärällä puolen, mutta kyllä ihan kiehtova olisi nähdä vielä parikin leffaa lisää.
Mutta ei tähän maailma kaadu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti