torstai 13. marraskuuta 2014

Thaimaan Pyhä Kuningas

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2014111318833524_ul.shtml

Saatanan Thai-apinat ! Haistakaa vittu !! Saatanan pakanaperkeleet.... helvetin..perkele.

Thai-maan Kuningas Pannaprittipratta ProttaPrytty Kakkatomtamtwong neljäs.

"Loukkaa maan kuninkaallisia" ...niin?...so?... entä sitten? ...mitä sitten?... so what ?! Vitun neekerit ! Saatanan julmat Aasian-aro-apinat. Teidät tulisi Valkoisen ruoskia koko vitun julkea ja hävytön ja Valkoista kunnioittamaton lauma !! (ja te KAIKKI TIEDÄTTE tämän, muttette vaanniinqtiäzähaluu...tai siisniinq).

Mikätahansa pystynokkainen apina joka luulee ja uskoo olevansa kritiikin yläpuolella (kuten Muhammettilaiset ja jutkut [sama asia periaatteessa])  ja että häntä ei saa loukata! ansaitsee kahta kauheammin juurikin sitä! eli loukkaamista yms. Tuollainen on Jumalan leikkimistä ja ylimielistä ja psykoottista ja alhaista ja ...väärin. Kuka vittu tuokin kuningas luulee oikein olevansa ?! Joku vitun kuolematon ja Viisas Pyhimys? tai ...mikä? Pelkkä vitun paskallakäyvä ja syövä ja juova apina se on! Ei mikään mysteerinen ja eteerinen nero, ja laupias Armon tuoja tms.

Thai Kuningatar Vittuwottuwattuwuttu Peppupyppypappupuppu toinen.

Vitun "Thai"t saatana !! Tulisi pommittaa koko vitun makakilauma ja samalla se koko vitun löyhkäävä ja kuuma viidakko missä ne asuu ja mistä ne on kotoisin.

Henkilönpalvonta ja Johtajakultti ja alistuminen ja wanha kunnon kommunismi! ne ei sitten lähde, ei millään, tuolta Aasiasta !! Ne on oikea kestohitti siellä !! Ne sopii aasian apinoille kuin ylensyönti amerikkalaisille.
Vittu, että tuollainen etoo. Ja jo siksikin, ettei se eroa hirveästi vanhasta kunnon kotomaasta. Suomikin osaa tuon alhaisen ja primitiivisen, atavistisen, "jalon taidon". Eli alistumisen Johtajalle.

Kuvottavaa.

Thaimaa kuuluu ihan samaan Neljännen Maailman luokkaan kuin kaikki muutkin vitun botswanat ja iguigut (en tiedä onko tuon nimistä paikkaa oikeasti, mutta ....tulisi olla! ja luultavasti onkin ! jos ei, niin keksin sen juuri).

Ei muuta kuin napalmia niskaan, sanon minä !! koko saatanan mutakylälle nimeltä "Thaimaa". Viidakko tuhkaks.

Vitun neekerit.

Et sä saa loukata meijjän kuningasta!! niii ! hei. Se on pyhä ja ...sös sön sös sön söö.

Äijä on ilmeisesti "pyhä" .......ja siten, eittämättä, myös "hyvä" ?! eiks je? mm...uutta.. ei sillä kuitenkaan ole mitään tunnontuskia ja ongelmia sen takia, että hänen(kin) hyödyttömän ja typerän perseensä takia on kuollut eli tapettu eli murhattu luultavasti tuhansia ihmis-apinoita ?! Vitun tympeä muuli, saatana.
Juuri tuollaista paskaa, ei Valkoisten Sfääristä löydy eikä tule ikinä löytymän. Siis löytymän, ei "löytymään". HUOM.

Miten tuo eroaa esim noitavainoista ja muista vitun älykääpiömäisistä kristinuskon kahjoista hullutteluista, heheeii hups hei!! hullutteluahan se vain oli! -ja Natsien kirjojenpolttelusta ja Modernin Lännen Modernin Vasemmiston noitajahdista ja rRrRrrasSiisisSSsisisissSISIsisisimi "kannanotoista" ym Totalitariasta ja "Orwellilaisesta Dystopiasta" ?!! Vastaus on, ettei se eroakkaan. Mitenkään. Sitähän se on !! for Christs sakes.

Juuri tuota, apinain ylimielisyyttä ja hybristä, ym vastaan olisi meidän oikeiden ihmisten jaksettava tällä vitun kädellisten planeetalla aina vaan vääntää ja myllyttää ja taistella jne. Mutta se on kuin yrittäisi padota tsunamia, -yrittää estellä tyhmyyttä ja pahuutta täällä.
Ei tule onnistumaan joten... miksei vain langeta apatiaan ?!


Langetkaamme siis Apatiaan !! ...tai ei...tai..siis..entiä. ihan sama oikeestaan.

Eniwei... Thaille pitäisi kai antaa muistutus, että "tämä on Valkeuden planeetta!! Ei apinoiden !!".


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti