perjantai 7. marraskuuta 2014

Lepakkobakteeri



Niin.... Lesbot.... nuo naaraita saalistavat "naaraat".

Elikkä ; nyt on todistettu jo tieteellisesti heidän vaaransa meille muille. Ns "lepakoissa" esiintyy mm ihmiselle vaarallista H.Y.H.T.V.R bakteeria (eli Latinasta suomeksi: Hämmentävää ja Ylimielistä Hysteeristä Tuittupäistä ja Vittumaista Römpsänhalua -bakteeria) joka voi tarttua mm ilmassa leviämällä ns "pillupierun" vaikutuksesta tai jos sinua sattuisi puremaan tai terävillä kynsillään viiltämään -lepakko.
Myös villin ja kesyttömän lepakon silitys ja käsittely, ilman suojahansikkaita on epäsuotavaa ja voi johtaa tartuntaan.

(Heteromiehiähän tauti ei varsinaisesti haittaa tai pahenna tai muuta miksikään, per se. Muttei sitä myöskään ole järkevää saada.)

Ja mitä tulee "Maapallon Ekosysteemiin" ...on lepakoilla siinä todentotta, merkittävä asema !
"Lepakot" nimittäin mm lannoittavat urbaanien alueiden viher-alueita ja puistoja virtsallaan ja ulosteellaan, joita siis ruiskivat mielivaltaisesti ja sattumanvaraisesti sinne-tänne, pimpinhuumassaan. Ja täten he myös "pölyttävät" joskus ns "puliukkoja" jotka nukkuvat kyseisissä paikoissa, ja tämä tuotta ns "Poliisin vanhoja  tuttuja" -elämänmuotoja jotka työllistävät Sikoja ja täten edistävät "Yhteiskunnan" toimintaa ja hyödyllisyyttä.

Lepakot omalta osaltaan ja omalla toiminnallaan myöskin estävät tai ainakin rajoittavat ns "Valkoisen Ihmisrodun" lisääntymistä, valkoisen ja räikeän alivertaisen rodun! joka vain hurvittelee pitkin taivasta "lentokoneillaan" ja lentelee avaruudessa, sillävälin kun muut, kehittyneemmät ihmiset, syövät omaa paskaansa metsässä ja kusevat suuhunsa ja lepertelevät juuri raiskaamansa ja murhaamansa pikkulapsen ruumiille.

"Lepakot" pitävät myös yllä - ekosysteemille tärkeää! - 90-luvun muotia ja androgyynia tyylisuuntaa. Ja mauttomia tribaalitatuointeja ja nenälävistyksiä yms krääsää.
Ja ainakin yksi hyöty lisää, on vielä se, että lepakot ylläpitävät "Yhteiskunnalle" elintärkeää Opiskelun-kulttia - ns "opiskelua" ja koulua. Käymällä läpi, yhdentekeviä hevonpaska kursseja "humanismista" ja "sekalaisista taiteista" ja "trans-humanismista" ja "ihmis-oikeuksista" yms. (Pahoittelen, mutten osaa yhtään selventää, että mitä mikäkin noista on ja sisältää !! :(  )


Ainakin !! kaikkea tätä ja ehkä enemmänkin... on le-le-le-le-le-le-le-leeeepakoooot !!


(Lesbot !! oi... oikeesti mä rakastan teitä ! te ootte niin ihanii, tiättexte ?!)

~In Bona Fide~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti