lauantai 1. marraskuuta 2014

Syy miksi vihaan Ryssiä num. 372

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2014103118797928_ul.shtml

Voihan vittu mitä moukkia !! ja typeriä idiootteja vitun pellossaeläviä myyrän-älyisiä vitun ääliöitä !! AHahaa...lol mitä vitun paskapäitä perkele.

Ikään kuin ryssät oikein yrittämällä yrittäisi olla mahdollisimman ärsyttäviä ja vastenmielisiä ja kohkata sodan tai jonkin, aikaiseksi. Keinolla ja foorumilla millä hyvänsä. Kiittäkööt luojaansa, etten ole Saksan liittokansleri....

Tuo paskasakki ei kuulu "ihmis-sivistykseen" eikä kyllä mihinkään muuhunkaan sivistykseen !! Vitun aasialaiset elukat.

Ne olisi pitänyt pommitta yhettömiin jo kauan sitten. Mutta : "mikäpä pahan tappaisi?"

Olen aina ihmetellyt tuota aasialaisten ja slaavien (joiden jonkinlainen epäpyhä risteymä nuo ruskit on) yms primitiivien, ällistyttävää "homokammoa" eli siis homo"vihaa" ja kaikkea vastaavaa kädellistasoista reagointia kaikkeen ...mikä ei ole tuttua ja "niinkuinnytvaanonainatehty". Ne on ihan samaa paskaa kuin pohjois-korealaiset yms. Siksi minä en ikinä ole huolissani Ryssistä sodan suhteen. Niillä pyyhkii mikä tahansa osa Valkoista rotua, pöytää. Niillä ei ole muuta kuin tuo typerä, teini-ikäinen, lapsellinen, älykääpiömäinen ja vajaamielinen ylä-asteikäinen uhonsa ja numeraalinen "ylivoima". Joka kuitenkaan ei ole ikinä saanut tietääkseni yhtäkään Valkoista rotua "polvilleen". Saksaa ne ei tod. saaneet itse!! tuhottua vaan sen teki paitsi Fyyrer paran, liian kunnianhimoiset suunnitelmat, myös Liittoutuneiden mulkkujen ja uus-fasistien (keksin tuo juuri!)  yhteisrintama ja muu sen sellainen.
Yhteistyöllä se Saxa nujerrettiin. Vaikka ne pistikin kyllä ihailtavasti (ovathan se Saksalaisia!! ja olivat pirun tyylikkäitäkin!!) hanttiin omalle tuholleen.
(Myönnettäköön, että olen siltikin!! lopunkaiken, vähän yllättynyt, että Saksa saatiin niiden muiden typerysten taholta edes ylipäätään pysäytetyksi tai tuhotuksi tai miten sen nyt sanoo ja ottaa. Olen lähes vähän pettynytkin ! Ainakaan meitä ei nyt hallitsisi Ryssä ja Marxismi ja Kommunismi ja Monikultturismi jos Saksa olisi voittanut !! Pattonikin taisi tämän yhdessä vaiheessa hokata, mutta oli jo liian myöhä.)

On oksettavaa, että tuollainen hyödytön, känninen ja väkivaltainen paskalauma kuin ryssät, saa elää ja olla ja voida "hyvin" ja Saksalaisten kaltaiset laatu-ihmiset suurine suunnitelmineen kukistuivat !! Mutta sellaista tämä maailma on. TÄMÄ maailma !! olkaamme tarkkoja !
Täällä hallitsee aina typerin ja vähämielisin ja lahjaisin ja väkivaltaisin ja alhaisin ja häikäilemättömin ja rikollisin. (Päätelkää siitä mikä tämä maailma on).

Kuten joku joskus sanoi (en nyt muista tämänkään lausujaa juuri tähän hätään) "se mikä on järjetöntä.. se maailmassa tapahtuu!"



Laatu.... se on harvinaista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti