keskiviikko 12. marraskuuta 2014

N&TN 2 ensi-ilta pvä

Tänään oli merkittävä päivä.
Tänään oli suomessa Nuija & Tosinuija Kaks elokuvan ensi-ilta ! Johon en mennyt vaikka tarkoitus oli. Niin ne suunnitelmat muuttuvat.

Ja luin jo pari suomalais arvosteluakin ja niiden kommentteja (mm iltasanomien) mutta niissä lähinnä haukuttiin joko leffaa tai kitistiin itse arvostelusta. Joku tykkää, toinen ei! big-fakin-diil. Ettekö ole tätä tienneet ? viimeistä vuosituhatta tai kahta ?!

Menkää edes ensin katsomaan ennenkuin haukutte ! Ja te omituiset pölvästit jotka ette ole tajunneet sitä ykköstäkään tai tykänneet siitä. Miten..!?...miten siitä voisi olla pitämättä ?! siinähän on kaikki ! Ja sen on tarkoituskin olla "tyhmää" nimeään myöden ja ns huonoa makua, joka ei välttämättä ole oikeasti huonoa, muttei kelpaa pystynokkaisille ja rikkaille Eliiteille ja muille viulunsoittajille ja pianisteille. Joilla on oma musiikki-kamari-huone huoneistonsa etelä-päädyssä, siinä turkkilaisen kylpylän -ala tai -ylä puolella.


Se on kyllä totta mitä ihmiset onsanoneet, eli että Zim Kärin karisma ja taidot ja kiinnostavuuskin -ovat tipotiessään ! puf ! poissa. Äijä on kuiva kuin nunnan vittu. (Jostain syystä tuollaista tuli mieleeni?!)

Ja se on jo niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin nähty ! Mutta kun katsoin kaikki uudet saatavillaolevat haastattelut ja tuohon elokuvaan liittyvät pätkät Tuubista, niin sanon että kyllä siinä vielä vähän virtaa riittää ja on jotain potentiaalia vielä johonkin, mutta kyllähän se sen "tähti" hiipumaanpäin on, ei siitä mihinkään pääse. Se on kohta jo punainen kääpiö tai kämähtää supernovaksi. Kuten suomen Hallituskin. Pelkkiä naamanvääntelijöitä ja irvisteleviä pellejä ja irvokkaita kehäraakkeja suurin osa.
Jotka ei kai sitten käsitä menneensä vanhaksi jo 1980-luvulla.

Eniwei, luulen, että tämä elokuva on... kohtalaisen hyvä ja paska. Yhtäaikaa. Sellainen oudohko ja vaivaannuttavakin kokemus josta ei oikein tykkää eikä sitä myöskään inhoa. Se vain ...ON.
Mutta nostalgiansa ansiota tämä noussee komedioiden kärkikastiin, siis niiden mitä nyt on nykyään ilmestynyt, sikäli kun niistä olen perillä.
Eipä niissä paljoa kehumista ja raportoitavaa ole.

Ja me saimme tämän 2 päivää ennen itse isäntämaata eli Ameriikkaa !!

Hahahahahahahahahahhaaha, jiiiihaaaaa !!

Katsotaan ja arvostellaan jossain vaiheessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti