sunnuntai 30. marraskuuta 2014

7000 höynää

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014112918878744_uu.shtml

Ainakin jo 7700 eronnut kirkosta, mielenosoituksena Homoavioliiton hyväksymisen takia.
HAhahahaa vitun idiootit !! sinnehän sitten menette saatanan typrät mäntit, Terve Menoa !
So long suckers.

Ensinnäkin : miksi te luulette ja uskotte (!!) Raamatun sanan ja sanojen ym olevan Totuus !?!?
Ja toisekseen : oli miten oli, jos on Oikea Kristitty niin silloin sinua ei pitäisi pystyä hätistämään kyseiseltä polulta ihan noin köykösesti. Aika vitun löysässä on vakaumus tuolloin.

(Tulin tässä aatelleeksi tosin sellaista, kirjoitettuani tuon homppeliliittokirjoitukseni, että joillekkinhan tuo asia saattaa olla ärsyttävä ja haitallinen siksi ja siitä syystä, että he kokevat identiteetinsä menneen vikaan tai -sen mistä he imevät oman "itsensä" tulleen raiskatuksi ja muutetuksi joksikin vieraaksi. Kuten jos suomessa majailevaa somalia tai neekeriä tai jotain muuta vastaavaa nimitetään "Suomalaiseksi" niin se.... tekee vähän pahaa. Se silittää vastakarvaan ja ärsyttää. Ehkä kyse on myös siitä.)

Ja itseasiassa tuota mitä sanoin tuossa suluissa, voisi käyttää laajentamaan näkövinkkeliä tähänkin asiaan sikäli, että : tuohan paljastaa, eikö? ettei suurin osa ns "uskovaisista" tai "Kristityistä" yms ole koskaan, ikinä, olleet niinkään juuri tuota vaan halunneet vain "kuulua johonkin". He on vain olleet osa tietynlaista porukkaa, jengiä, ryhmää, whatever joka on nyt sitten heidän näkökulmastaan vesitetty ja pilattu ja muutettu ja mitätöity. Sinne on tunkeuduttu ja se on Harhaan Johdettu ja "subvertoitu".
Heitä ei siis ensinkään ole ikinä kiinnostanut niinkään etsiä ja löytää mitään "Totuutta" tms vaan olla ja lillua tietynlaisessa ahdasmielisen typerässä seurassa. Kuten sanottua "samanmielisten seurassa viihtyy".

Ja sieluista pienimmät parveilevat AINA, sukupolvesta toiseen, miljoonia vuosia, mitä typerimmissä ja tunkkaisimmissa ja älykääpiömäisimmissä ryhmissä ja jengeissä ja tunkioissa.
Se on vaan niiden juttu !! Ja luultavasti geneettinen "sopeuma" ja evolutiivinen selviytymisekeino. Sitähän se kaikki aika usein vain on.

Tosin, olen hyvinkin vakuuttunut, että muita ulottuvuuksia ON olemassa ja että fyysisen kuoleman jälkeen on elämää / tietoisuutta, mutta se on sangen radikaalisti erilaista kuin mitä luulette sen olevan ja tästä näkökulmasta aika mahdotonta lopunkaiken käsittää kovin selvästi.

Kuten ...oliko Kaarl Sagan (Carl) kun tämän sanoin vain kuka ; "maailma ei ole ainoastaan oudompi kuin kuvittelemme vaan oudompi kuin kykenemme kuvittelemaan" !!
Se oli hemmetin hyvin sanottu, se.

Toisin kuin te vitun typerykset ja imbesillit kaikkialla ympärilläni : ihmisen rajat EI ole MAAILMAN rajat !!!!!

Koska te oikein käsitätte tämän ?? When ?! Kauanko tässä täytyy vielä olla ja venata ? To just keep "hanging on".

Ihminen EI OLE "kaiken mitta" vitun ylimieliset vesipäät.

Jopa Ristinuskon juutalais-sadisti Jumala vihaisi teitä luultavasti, koko sydämmestään (valit -sitte ja -settehan te aina Lusiferin hänen ylitsee ja ohitseen, poikkeuksetta). Jumalakin olisi teidän rakkaudettomuuteenne hyvin, hyvin pettynyt, ja minä luulen, että te tiedätte tämän itsekkin. Ainakin jossain syvällä sisällänne, siellä apinansydämmenne lähettyvillä.

Luoja olisi teihin pettynyt.

(Tämä ei koska neekereitä yms asioita, koska ne ON oikeasti Pahoja ja typeriä haitalliseen extenttiin asti. Ja sotkevat ja tuhoavat muiden rakentaman ja keksimän yms ja myös omivat !! kuten yrittävät aina tehdä pyramiidien yms suhteen. Niillä vain ei ole MITÄÄÄN !!!! joten ...voihan sen ymmärtää. Kauheaahan se kai on kun näkee muilla olevan kaikkea, jopa Maijoilla ja Atsteekeilla ja Ählämeillä !!! ja itse.... asuu lehmänsonnassa ja puukottaa koiria ja syö malariasääskiä ! Tsiiiisus !)

Ja vielä PeeÄssänä : olen tässä (vaikkei tämä asia minua kiinnosta oikeasti niin hirveästi suuntaan eikä toiseen) miettinyt sitäkin, että kuinka moni homppeli lopunkaiken tulee edes käyttämään koko tuota "palvelua" tai juttua hyväkseen ?!? Lainkaan. Kuinka moni lepakko tai honzo siis on oikeasti edes menevä naimisiin !?

Toki voihan olla, että vastaus on : hyvin moni. Mutta .......jotenkin rohkenen epäillä.

Rauhottakaa ny saatana !! Te olette naurettavia !! Vitun keskiaikaiset typerät myyrät, perkele. Haistakaa saatanan tunkkaiset ja tylsät vitun sivistymättömät lantsarit pitkä vitun lampaanpaska !!!



Tai kääntykää Muslimeiksi ! ni !! ja näyttäkää minulle ja homoille "närhen munat" !! Ni !!

NI !!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti