torstai 27. marraskuuta 2014

S.O.A UJA osa.5

Son Of Anarchy. Uusimman Jakson Arvostelu.

Mjaah.
Ihan hyvä.
Mutta ! Se oli käsittämätöntä se roskikseen yrjöäminen !! Mitääääääh !!?!?

Voin kuvitella kuinka ohjaaja on sanonut Jaxin muijaa esittävälle "Maggie Siff"ille suurinpiirtein näin; elikkä...*pistää sormensa suun eteen ja kurtistaa ilmettään, mietteliäänä* ...tässä kohtauksessa... "Tara" itkee.... eli sinun... tässä tarvitsee siis oikeasti pystyä kyynelehtimään..!.. OK ? Jaaa... sitten sinä tai "Tara" ikään kuin ..´avaudut´ tuolle sulanaamaiselle hirviölle, elämästäsi ja ihmissuhteestasi yms... ja kyynelehdit ja se on niinkun todella, todella... tiukkaa kamaa ja intensiivinen ja ennenmuuta intiimi hetki ? junou.. ja sitten voisi olla hyvä hetki tälle "Unser"ille tälle sulanaamaiselle hirviölle.. yrjötä tohon roskikseen !? Eiks vaan ?

Jotain tuollaista.
Siis... mitä helve.. emmä jaxa.

Onko tuo tyyppi joka tuota moskaa kirjoittaa.. todella joskus "valmistunut" jostakin joksikin ? Millä "kredentiaaleilla" eli millä pätevyydellä ja kelpoisuudella -se oikein kirjoittelee ? tai ohjaa tai tuottaa jne. Tsiisus vittu mitä ihme sotkua !

Jaaaa...no, minähän en toki ole nähnyt siis suurinta osaa koko paskasta, koska jätin katsomatta kaikki kaudet ennen tätä edeltävää muistaakseni.. eli suurin osa koko jutusta on minulle ihan täysin tuntematonta ja outoa, mutta ... on yhä epäselvää, ketä ne seeiiaa murjaanit oikein on ? (Danny Trejo ja kumppanit)... onko ne siis oikeasti kyttiä ja leikisti pahiksia? vai toisin päin? ...vai onko ne oikeasti leikkipahiksia ja tekokyttiä naamioituneena Meksikolaisiksi ? vai mitä siinäkin on meneillään ?!

Ja miksei se ympäriinsä palloteltu Tzuus eli "Juice" saanut ottaa samantien niitä ilmeisen elintärkeitä papereita mukaansa kun ne löysi !? Saatanan tunarit. Vittu kun se lähetettiin nimenomaan etsimään vain ja ainoastaan juurikin täsmälleen tasan niitä kyseisiä papruja !!?! Nin... miksi yht´äkkiä pitääkin tehdä tuollainen vitun silmukka (taas) ja sanoa sille, että "ei!! eijeijeijeijeijei älä vaan missään nimessä otakkaan niitä! vaan venaa, että se Mörkö tulee ja piilottaa ne johonkin muualle josta me emme löydä niitä enää". Miksi !!?

Ja.... miksi ihmeessä tää Tsäx tarvitsisi yhtään mitään "todisteita" sitä hirviötä vastaan? Miksei se vain tapa sitä jos se kerran on jo tappanut Zäxin faijan ja vaikka ketä muita ja yrittänyt tapattaa Tzäksin naaraan ja vaikka ketä muita ?! Miksei sitä vain pistetä pois päiviltä !?
Kierretään kuin kissa kuumaa puuroa !

Ja miksei se koko vitun naurettavahko "tshäpteri" näitä moottoripyöräfiilejä voisi yksinkertaisesti vain vaihtaa maisemaa ?! jos se kerran on niiiin ylivoimaista pärjätä tuolla ja pysyä kaukana noista ongelmista ? Se Tsäksin akkahan sai sen unelmiensa työtarjouksen joten miksei Tsäks kutsu koko poppoota lähtemään mukaansa ja aloita puhtaalta pöydältä ja uutta alkua, siellä Providencessa ?! (Jossa asuu muuten myös Nuija ja Tosinuija ! Rhode saarella).

Sehän olisi ihanaa ja ihanteellista !! Kuin muinaisessa "Pimp Mai Raid" ohjelmassa. Muuttaa kaikki vanha ja likainen ja saastainen ja ummehtunut ja hajonnut ym -upouudeksi ja hygieenisen puhtaaksi ja kiiltäväksi !?! Ihanteellista !!

Muuta ei. (Ihan kuten tosielämässäkin !! "näillä mennään")



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti