maanantai 17. marraskuuta 2014

Anna Abreu tuimana !

http://www.iltalehti.fi/viihde/2014111718846131_vi.shtml

Mitä sinäkin siellä keuhkoat, saatanan ...kääpiö !! (normaalia söötimpi kääpiö, toki).

Näääääin sinulle pitäisi tehdä....


Nooooiin.




Tuollainen joku saatanan, vitun, metri kakskyt senttinen Esmeralda änkee tänne jostain helvetin Espanjasta saneleen mitä ei saa tehdä ! Pah ! Ja kissan-vitun-paskat !

Vaikka turkkielukoita on hyvä käsitellä mitä inhimillisimmin ja hyvin ja niin ees päin.... niin kyllä turkis on edelleenkin hienoa ! Se on eri asia pitääkö sitä jokin hienosteleva vitun kolkko eukko vai oikea ihminen, mutta oikean henkilön päällä se on näyttävä. Ja takuulla lämmin !!

Ja ajatelkaapa elokuvamestariteosta Blade Runner jos sillä lumoavan kauniilla "Rachel"illä EI olisi ollut missään vaiheessa esim juuri sitä... turkistaan !!

Ja jos oikein ...inhorealistinen haluaisin olla (en halua) ...niin sanoisin (mutua), että : ainakin "arkhaaisissa" olosuhteissa, on turkistentekijästä enemmän välitöntä, heteroa, käytännöllistä hyötyä kuin "pop-tähdestä".

: /

Mutta ...toisaalta, onhan tuo näyttävä perse !
Mikset verhoaisi sitä...vaikka jonkun elukan nahkaan ? tai esim turkikseen ?!
Hipeistä pitäisi, muuten, btw, tehdä itsestään -nahkoja / turkiksia !! Ne tulisi teurastaa ja nylkeä ja sitten ...käydä läpi kaikki ne vaiheet joilla nahka elukasta irroitetaan ja vaatteeksi muutetaan.
Eihän se kovin khuulia ja inhimillistä olisi, muttei paljoa sen vähempää inhimillistä kuin miten "hipit" yms vitun vasurin-reppanat käyttäytyy tässä elämässä ja olemassaolossa, kaikkia muita kohtaan. Yleensä niitä joita eivät ymmärrä, ja niitä on paljon.

Jokaikisen vitun "Vihreän" voisi huoletta muuttaa ihan vain nahaksi. Siinä ei juuri mitään kai hävittäisi ! Mutta saataisiin ainakin vähän ylimääräisiä nahkoja.... ehkäpä elukoille talveksi ?

No, eniwei, joka tapauksessa.... tässä on vielä lopuksi kuva jostain olennosta joka ei itsekkään kästiä mikä vittu se oikein on.

" Mikä helvetti minä..oikein olen?... what äm ai ? "

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti