tiistai 4. marraskuuta 2014

Miedolle vieraat asiat


Hän mainitsi mm...


..partahöylän, sekä tietenkin myös partakoneen ja partavaahdon ja suihkun !!

"Mää em mihinkäs suihkuu lähäre !!! son kyllä varmaa !" hän örisi.

Juha ei myöskään ole kuullut "sivistyksestä" tai "deodorantista" tai "taajamista" tai "imurista" tai alle 3-metrisistä "ihmisistä".

Eikä kengistä !!

"No..joo no, minullon sen verran iso tuo jalaka notta ei siihen mitää ´kenkää´ löyry.. niin että paljain jaloin minä yleensä tuppaan kulkemmaa tai jos sitte jokkin jalakarätit kietasen siihen, ympärille."

Juha sanoo ja kysyttyämme, että "mitä käytät rätteinä?" jalkoihinsa, hän sanoi, että "noo...tuota..niin no ...usein minä käytän ihan vain joko pyyhettä tai tiskirättiä tai sellaista.. mikäs se ny onkaan..tämä..tämä... makuupussi!! sehän se ol !! ´makuupussi´han se oli! niin, niitä. Ja on pari kertaa ollut ihan jätesäkkikin käytössä".

"Sisätilojakaan" hän ei kuulemamme mukaan juurikaan tunne. Eli "Jussi" ilmeisesti yöpyy...missä milloinkin. Mihin nyt sattuu kuukahtamaan siltä illalta.
Useimmiten kuitenkin Pohjois-Suomen jääkylmissä metsissä ja ..vuonoissa (?) ja viljapelloilla.
Mm näissä paikoissa voi hänet, tämän jäyhän Suomalaisuuden Suuren Sankarin (ja hän todella on SUURI!!) ja erä-jäyhän ja brutaalin todellisen Miähen ! yhä edelleen nähdä, lampsimassa suunnattomine, suurine jalkoineen ja kertakaikkisen vaikuttavine ja hyytävine partoineen.

Näky on ...elähdyttävä.


P.s Tuosta parrasta saisi aika vitun raa´at pulisongit !! Sellaiset anglosfäärin 1800-luvun tyyliset, veitsenterävät ja laakean leveät "bulsarit".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti