torstai 13. marraskuuta 2014

Neekereistä....

Iltalehdessä oli tuo jokin juttu jostain Tampereen rumasta joulukuusesta ja siinä "thumbnail" kuvassa / pikkukuvassa oli tottakai !! neekeri(kin) ! ihanaa hei! ihanaa! Jihaa.
Ja siitä sain taas kimmokkeen kirjoittaa tämä ; neekerit ! ne on vitun ärsyttäviä lopunkaiken. Ja omahyväisiä kuten kaikki ei-valkoiset rodut. Valkoinen on ainoa Universaali Mäntti joka antaa "ihmisoikeuksia" saatana apinoillekin !! siis kirjaimellisesti apinoille Ei neekereille yms, vaan ihan oikeille, de facto, apinoille ! ja ehkä delffiineille. HAhaha, ei hevon-helvetin-vittu sentään.
Te olette jo järjiltänne koko sakki.

Eniwei... valkoiset kutsuu siis neekereitä oleen maassaan ja sit ne niinqu ON täälä. Jee. Ja sit niitä niinq haastateltas ja sit ne olis ninq et "jee, ma ole Tamperelaine" mut...hei! eihän ne oo! vai mtäh ?

Vittu, että sellainen voi välistä vähän vituttaa, että valkoiset rakentaa tyhjästä maan / sivilisaation ja rakennuksia mitä siihen liittyy ja kuuluu yms, vetää sähköt kaikkialle, keksii internetin ja keinovaginat yms ja sitten ....pam! paikalle pelmahtaa joku vitun paskanruskea neekerin ketale julistautumaan tämän paikan jäseneksi. Huomaatteko tässä mitään "epäilyttävää" ? tai "moraalisesti outoa" ? tai jotain muuta sellaista ?

Se, että sanotaan neekeriä vaikka nyt sitten "Tamperelaiseksi" on kuin sanottaisi vaikka.... lumikkoa tai jänistä "Turkulaiseksi" ja vain siksi, että se on satuttu siellä näkemään tai sinne tuomaan. Mutta, yhtä kaikki, se on silti siellä "kotonaan" kuin kala kuivalla maalla.

En minäkään saatana saisi ikinä päähäni, ellen sekoa (mikä on kyllä pelottavan todennäköistä "pitkässäjuoksussa"), lähteä yht´äkkiä vaikka Bulgaariaan ja julistautua Bulgaariksi ! Tai Italiaan ja julistautua paikalliseksi. Tai mennä Japaniin ja ottautua keisariksi !
Ei tasan vetele / vetelisi ! (Japanissa, jos sinne edes huolittaisiin sisään, minut luultavasti vain mestattaisiin ennenpitkää miekalla tai jotain. Ja sitten syötäisiin, hyvillä mielin, hyvissä tunnelmissa, muitta mutkitta).

* * *

Mutta nekru ?
Nekru ...se voi kävellä mihinkä vain missä on valkoisia, sisään ja julistautua osaksi heidän "orgaanista kommuuniaan" eikä kukaan silmiään räpäytä tai uskalla ainakaan sanoa mitään. Ja jos uskaltaa, edes hengähtää epäilyttävästi, on Rasisti. Mikä se sitten lopunkaiken oikeasti ikinä onkaan, tuo "rasisti". Kaiketi joku joka seisoo neekerten päällä ja ruoskii niitä ja huutaa "neeeeekerit!!". Joku sellainen se kai on.
Eli siis lähinnä se tarkoittaa neekereitä itsejään.

Neekerit ! ne on..... jotain.
Ne luulee olevansa "ylpeä ja mahtava *tirsk* kansa"...... joka "ei siedä ryttyilyä keneltäkään" ?! Rait ? Mutta silti, neekeri parka (ja tarkoitan tätä todella!), on sekin vähä ylpeyttä ym, valkoisten heille antamaa ja keksimää ja "disainaamaa". Neekereillä itsellään ei ole sitäkään vähää.
"Tasan ei käy onnenlahjat".

Ei tod !

Neekeri on sellainen samanlainen yleismaailmallinen elukka kuin vaikka jokin torakka tai rotta tai jokin. Se vain ilmestyy aina ja kaikkialle, vääjäämättä, ja sitten...sit se ninq vaan On siellä tiätsä? eikä lähde kulumallakaan eikä millään. Ja lopulta valkoinen alkaa pelätä koko seutua ja luovuttaakin sen jo suosiolla neekereille ja poistuu Lännemmäs. Mutta nyt on Länsikin jo loppuunkaluttu ja loppu, finito. Lännemmäs ei toistaiseksi enää pääse jollei halua delffiinien sekaan nauttimaan niiden ihmis-oikeuksista.

- Sivuhuomautus ! -

- Yksi syy lisää, piileskellä maailmaa eikä mainostaa ja avautua. Jos muut, erinnäiset, Valkoiset -tajuaa suomen neitseellisyyden ja loputtoman luonnon ja puhtauden ja rauhan yms ja sinisilmäisen luottavaisen ja kuuliaiseksi piiskatun, alisteisen muulikansan, ne tuleekin pian tänne!! eikä punge enää Länteen. 
Joten nyt rajat kiinni kun vielä voi ja ehtii ja "rautaa rajoille" ja muurit pystyyn ja vallihaudat takas jne.

- Huomautuksen loppu -

Tosin... on eräs paikka, johon Valkoiset VOISIVAT paeta neekereitä jos vain ymmärtäisivät, mutteivät käsitä (vielä) tätä asiaa. Nimittäin: kirjasto. Sinne neekereitä on aika turhaa ja pitkästyttävää ikinä odottaa. Tai kirjakauppakin saattaa käydä kunhan siellä on vain kirjoja! ja mitä rutikuivempia asiateoksia (niistä ei tule tässä maassa pulaa!! uskokaa pois vain) sen parempi.
Eikä niitä kirjoja ikinä varastetakkaan kyllä, varsinkaan, voisin "kuvitella", esim matematiikan kirjoja yms.

Päinvastoin !! Neekereitä voi käsittääkseni vallan HÄTISTÄÄ!! kirjoilla. Kuten vampyyreitä valkosipulilla. Ja Ryssiä, mitä brutaaleimmalla väkivallalla ja homostelulla. (Tosin, en voi taata tuota jälkimmäistä).

* * *

Neekerit madaltavat myös jokaisen maan mihin asettuvat olemaan, keskiverto ÄO:ta ainakin noin 15 äo-pojoa. Joka on taas, sattumoisin, Kouvolan keskiverto ÄO !! ja työtuntien määrä Pohjois-Koreassa (siis päivässä. Noin. Keskimäärin). Ja keskiverto Ählämin hampaiden lukumäärä ja Kummolan ja Jutilan paino ilmaistuina tonneissa. Suomen asukasluku 1800-luvulla, keskiverto sormien lukumäärä keskiverto intialaisella (erityisen totta konekirjoittajien kohdalla), Haliwuudin päivässä tuottamien floppi-elokuvien määrä, vuosiluku Lähi-Idässä, keskiverto peniksen pituus (jäykkänä siis!), keskiverto nenän pituus (sentteinä siis tietenkin!) Ranskassa, €uroina ilmaistuna perus pysäköintimaksu noin vartin parkkeerauksesta. Ja paljon muuta !

Merkittävä luku tuo 15.



 Pitäisi kai lähteä Mauritiukselle?... ja julistautua lafkan Pormestariksi. (Tosin.... valkoisena, minähän voisin ihan oikeastikkin tehdä noin ja siellä varmaan vain kiiteltäisiin vuolaasti.)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti