sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Miesten vaatteista...

Hei taas.

Katselin sivusilmilläni tuossa tuon "Sinkkulaivan" ja siinä oli eräs asia josta on pitänyt jokatapauksessa jo muutenkin huomauttaa suomlantilaisille.

Eli ; siinä oli joku nahkanaamainen, kulmakarvaton, epätoivoinen(?) junttipoika joka koetti parhaansa mukaan iskeä naaraita, mutta siinä kuitenkaan onnistumatta. Ja se mitä hänellä oli päällään, se se on tämän jutun aihe !
Nimittäin sellaiset perus juntit / modernit PerusSuomalaiset sieltä-täältä yhteenraahatut vaatteet. Osa Zäk-än-Zounssista ja osa jostain muualta (kai) ja NyyJook-lippis. Ja ne typerät vitun kusiluistimet / lenkkarit. Ne sellaiset vitun kammottavat heterojuntti-sillisalaattiväri-vitun ...vitut !! mitä meille miehille lähinnä on suomessa tarjolla.

Vittu NE ON KARMIVAN KAMALAT !!!

Eniwei, juttuni juju on siis tämä ; miksi kukaan ei vieläkään, ei saatana vieläkään !! tee suomessa, suomalaisille itselleen !! jotain oikeasti sekä a) modernia b) kaunista ja tyylikästä ja c) juurevaa / luontaista / lokaalia / perinteistä, mitä päälleen pistää ??!!?
Vittu ne on kamalia rättejä ja saastaista lumppua - mitä meille yleensä on tarjolla, joka vitun ikisessä kaupassa ja keskuksessa !! Aaaaiiiina samat !! aaaaaaaaaaaaaaaaaina ihan tasan samat saatanan junttivaatteet vailla variaatioita !!

Miksi ?

Eikö tälle asialle nyt vittu voisi jo 2014 jotain tehdä ? tai 2015 viimeistään ?

Missä on suomen oma "E-Sprit" tai "Super Dry" tai "Hugo Boss" tai ...no.. mitä näitä nyt on ?!?!?!
Nähkää kun: mikään niistä ei AIDOSTI ja OIKEASTI sovi suomalaiselle ...siitä yksinkertaisesta syystä, että niitä ei ole tehty suomalaisille !! ta-daa !

Ne ei ole tarkoitettu ja tarkkaan mitoitettu ja harkittu -suomalaisten yleiselle feno / somato -tyypille. Vartalotyypille. Ja mitoille. Yms. Vaan ne on Angloilta-Angloille ja Sakuilta-Sakuille tai Jenkeiltä...näennäisesti kaikille.

Suomesta puuttuu se sellainen.... "se" !! vaatemerkki ja liike. Se sellainen primääri-juttu, junou ?

Se mikä on oikeasti ja ajattomasti tyylikäs ja kuitenkin aina myös omassa ajassaan "trendikäs" ja realistinenkin (säähän yms suhteutettuna) ja laadukas ja kestävä ja sopivan hintainen. Junou......täydellinen !

(Ja aa...aa... koska minä tämän kysyin, on vastaus luultavasti taas - kuten yleensä aina - että : jos jotakin haluaa tehdyksi, se on tehtävä saatana ite !! Mutta siitäkin on tehty mahdollisimman vaikeaa !)

Suomalaiselle miehelle ei vain edelleenkään, kertakaikkiaan, ole MITÄÄN !! mitä pistää päälle. Ei kerrassaan vittu mitään järkevää ja hyvää ja tyylikästä ja niin-ees-päin.

Haistakaa saatana vittu !!!

Ei se voi olla noin vitun vaikeaa ?!! Tsiisus vitun khraist !

Aina ne samat vitun mustat PerusKengät, mustat PerusTakit ja Vihreät myös! älkää unohtako vihreää !! vihreät PerusPaidat ja pipot ja takit.. ja ...ja..?... ja;  jo riittää musta-vihreä-ruskea-beige !! jo vittu riittää !!!

Nyt kun nykyaika alkaa olla jo näin valoisaa ja värikästä, kaikkialla ja kokoajan, eikö nyt voisi kenties jo ajatella ...vääääähän kokeilla jotain muutakin väriä ? suomi-miehet ? josko vähän raottaisi sitä ovea ja tsiigaisi josko uskaltaisi pukea vaikka...?... haapean ...punertavahkon-ruskean paidan ?! Tai peräti... keltaisen !! (kuka helvetti tosin pistäisi keltaista paitaa päälleen ?... vaikka paidastahan se riippuu kyllä, kieltämättä! hyvä "pointti" !).

.....
........................ei saatana.... kai se on perkele ruvettava sitten itse "disainaamaan" ja rakentamaan ja parsimaan vaatteita. Ei tästä mitään tule.
Vitut te mitään näe / visioi tai osaa.

Pelkkää mänttiä Anglosfäärin printtipaitaa galore, ja jotain vitun typeriä moderneja farkkuja ja "suoriahousuja" jotka on tehty jollekkin jonka lantio on noin ...uuuh..suurinpiirtein-tasan suorakaiteen muotoinen ja sangen matala.
Typerää. Typerää muotoilua.
Vitun friikit !

Lähtekää ny jo sieltä ruorista helvettiin, perkele.




Blä-wlää-wlää-wläää-bwlääwlääwlääwläää


Kohta meillä kaikilla on kuitenkin jo, joka tapauksessa, tuollainen ^. Ihan vitun hienohan tuo on! ja olisin lapsena varmaan tehnyt lähes mitä vain, rääkynyt ainakin ja pitkään ja raadollisesti, saadakseni tuon !!! Mutta ...tarkoitan, ettei mene kauaa ennenkuin tuollaisissa vermeissä kulkee kaikki, ministereitä myöden.


"Anteeksi Hra pääministeri..mutta..." No. Sen näkee sitten.


(Toisaalta...olisihan se kyllä aika khuulia! Joku siisti haipuku tai se hevosenpäänaamari tai jotain !).



Sanni Grahn-Laasonen (?) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti