torstai 30. marraskuuta 2023

Vastaiskun alku ?

Kuten kaikki tiedätte voitti Geert Wilders Hollannissa käsittääkseni oikealla äänien mutavyöryllä vaalit jne, ja Irlantilaiset sai tarpeekseen Totalitääri-pehmotyrannien alati kasvavasta tukahdutusvallasta, suomalaiset on räjähdyspisteessä, Hollantilaiset on potkineet jo kyttiä ja kyttäautoja ja ajaneet niitä koirankusipäitä traktorilla sileex, Amerikka valitsee Trumpin taas presidentikseen, kiina on kaatumassa ja ryssä katoamassa toivottavasti maailmankartalta, Ruotsalaiset kyllästyi MaMuihinsa ja haluaa poistaa ne ja paskeijansa ..KAIKKIALLA on nyt muutoksen tuulia ilmassa ja tästä pitää ottaa onkeensa ja lähteä siihen täysillä mukaan; NYT tai ei juuri koskaan !!


Antakaamme palaa. Kaikin keinoin. Ja niille jotka uskovat "äänestyksen" pehmeään määintään niin katsokaa että Halla-Aho saa äänivyöryn, muutoin hukka perii.

Mutta että ilmassa ON sentään jotain vastaiskun tuntua VIHDOIN ja viimein. Suomen ja ryssän rajakin on KIINNI !! KIINNI !!!... hahaa ai ihanaa, ryssän raja ===> on kiinni, tuo kuulostaakin jo niin ihanalta että he-le-vetti. 


Olkaa jo ihan hengessäkin mukana. NYT on häädettävä "vasemmiston" psykopaattinen räyhähenki länsimaailmasta takaisin Haadekseen ja kiehumaan koiranpaskassa mihin kuuluu, ÄLKÄÄ alkako lälläreiksi ja ymmärtelemään ja olemaan suvaitsevia.


Suvaitsevaisuuden™ aika on ohi.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti