torstai 16. marraskuuta 2023

Niistä sompuista...

Niistä VITUN ällöttävistä äbäläwäbälä-älykääpiöistä. VITTU että minä sitten INHOAN somaleita. Ne on jopa nekruiksi tyhmiä, mutta niiden ÄOhan on todettu olevan noin 65 !!! Joka lännessä vastaa lähinnä jonkunlaisen tyhmän koiran, ehkä bulldogin tjn, älykkyyttä. Se selittääkin TODELLA paljon ja itseasiassa ihan kaiken.

En usko että kenelläkään missään on ikinä ollut yhtäkään varsinaisesti hyvää kokemusta sompuista, eiköhän ne ole universaalisti aika vitun kamalia kokemuksia. 

Somput ovat myös poikkeavan ruma rotu kuten aboriginaalit ja vasemmistolaiset. Tunkkaisia rumia mutantteja koko saatanan lasti.

Somput ja ryssät vastaa toisiaan siinä 100 % että kummaltakin mulkkupopulaatiolta puuttu aivan 100 %:sen täysin ymmärrys käsitteestä "muut". Eli EI-itse, kummatkaan ei käsitä antaa toisille minkäänlaista ymmärrystä tai tilaa, ihan fyysistä jne, vaan ovat aivan autistisen itsekkäässä tyhmässä umpiossa 24/7.

Ei ole epätavallista että jos olet kassalla, änkee siihen ikäänkuin sinua ei OLISIKAAN joko somali läskiperse kusipää-ääliöämmä tai joku sölköttävä ryssä. Kumpikaan ei noteeraa SINUA MITENKÄÄN, on kuin siinä olisi vain tyhjää vapaata tilaa ja paikka mihin änkeä. TÄYDELLISEN itsekästä paskaväkeä, ei alkeellisimpiakaan käytöstapoja tms, mutta ei kai kukaan tai MIKÄÄN minkä ÄO on 65 voi ymmärtääkään sen enempää kuin jokin vastasyntynyt kana.


Somput ei totisesti kelpaa muuhun kuin "muuttamaan leipää paskaksi" kuten sanotaan, ja minä uskallan väittää että me emme tarvitse ketään muuttamaan leipäämme paskaksi ja jos tarve on niin uskoisin meidän pystytän tuohon kyllä ihan itsekin. Joka on eittämättä nykyään hirveä ja kauhea ja mitä lie lässynlää "Rasistinen™" lausunto. Haista vittu ja kuole on minun vastaukseni moiseen syytteeseen ja lisäisin että syö paskaa ja muuta vaikkapa Afrikkaan vitun aivoton mulkvisti petturi rotanpaska ja ameeba.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti