sunnuntai 19. marraskuuta 2023

Character Assassination #1 - Jordan Pettersson

 



Olen päättänyt hahmomurhata tuon ^ typerän tollon. Minä olen sangen kyllästynyt siihen ja siihen että sitä pidetään jonain vitun "nerona" tjns. Hei muulit hoi, minä OLEN nero ja sanon että tuo ^ ei ole nero, se on toki älykkäämpi ja ajattelevampi kuin suuri osa teistä muttei nero.

Se on sellainen rutikuiva nörttitollo hönö yläasteelta, joka näperteli ehkä IBM:nsä parissa siinä missä kovikset rassaili mopojaan ja kullejaan ja muijiaan jne, mutta aikuisena versiona.

Se on muslmimien puolella. Ja se on valtion kyttien lakien yms puolella, ergo se ei ole viisas eikä oikeassa. Se on vain naurettaviin mittasuhteisiin paisutettu melko kuivakka Kanadalainen professori.

Joku kommentoi joskus jotain sen juutuubvideota tai mikävideo oikin missä tuo oli aiheena, sanomalla sen "fanipojille" että "käsitättehän että on tapa katsoa maailmaa muutoinkin kuin Jordan Petterssonin linssin läpi?" ja tässä on villakoiran ydin.


Jordaani on eäänlainen länsimainen vastine Intian "gurulle" joka ei ole mikään Ihmemies vaan tavallinen neuvojaan jakeleva joku mies, jota muut vain kuuntelevat sen sijaan että ottaisivat itse selvää asioista ja ajattelisivat esim tjns ..mmm... 

Peterssonin muulin ^ mielestä on paitsi muslimit periaatteesa Ihan Hyvii Ja Näi, mutta "MoniKulttuuri™" on sangen hyvä ja freesiä ja toimivaa ja se on lähinnä yhtä kuin ==> erilaisia ravintoloita. Eli ihan tämä sama naurettava lantapäinen mulkkujen ja typerysten viljelemä lapsellinen yksinkertainen tollo klisee.

Hänhän on myös mitä kuuliain ja nöyrin juutalaisten nuolija-ystävä eli kynnysmatto niillekin eli ei kiitos.

Ja kuulemma, sanovat aina juutuubkommenteissa (näin lähdetiedoksi kun sellaista aina tivaatte), niin nin että se on kirjoittanut "Merkityskarttoja" kirjaansa haluavansa nussia isoäitiään ...hyi ja yök, siitä ei sen enempää.

Psykiatrit kaikki tarvisivat itsekin psykiatria. Kuten kytät.


Summa summarum: Väärä Profeetta

Älkää kohottako liiallisella jalustalle vain koska on joskus jossakin ihan oikeassa tai oikean jäljillä.


Aamen.




BÄNG !



kohde tuhottu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti