sunnuntai 5. marraskuuta 2023

Suorikka vs Oikea Amerikka

 https://www.youtube.com/shorts/-e1n_UF_gis?feature=share


Siinä ^ on yksi suomlannin ja oikean Amerikan SUUUUURI ero ! Amerikassa kaikki tuollainen oikea edistyksen ja teknologian edistyksen yms tavoittelu on vielä mahdollista, kun taasen kuvitelkaa tuo suomeen... ai miin loputon määrä erilaisia kusipäisiä byro-rotanpaskoja tekisi aivan kaikkensa estääkseen KAIKEN tuollaisen.

"Ajatelkaa  metsää!"

"Mitä hiiretkino lisivat tästä mieltä!?" 

"Onoko heillä tulityökortti?JA  turvakengät ja hatut ja käsineet ja Oikenalaiset Paperi? Ja hygienipassi ja ensiapukortti ja korttikortti  ja kelakorttija körttikortti ja kortinkörtti?!"

"Puut  tuolla alueella ovat liian vihreitä !Eli EI KÄY!"

Näitä idiootteja ^ syitä ja näennäissyitä olisi aivan absoluuttisen loputtomiin, oikea syy on vain että "me ei haluta ja meillä on mielestämme VALTA kieltääkin tämä ja koska te ette ikinä TEE asialle mitään niin me KIELLÄMME teiltä muilta tämän" - se on se OIKEA syy.

Tuo on ^^^ liian kekseliästä ja valkoista ja edistynyttä ja älykästä ja älyä vaativaa ja maskuliinista ja näppärää kuin pikkupoikien älynvälähdykset ja leikit, liikaa miehistä VAPAUTTA ja oman kohtalon ruorinkäyttöä joten byrokratian demoni yrittää estää sen aivan epätoivoisesti keinolla millä hyvänsä ja pahansa ja keksii lisääkin keinoja.

(Ja mitä ne ryssätkin tuosta olisi mieltä!?)

Haistakaa vittu.


Kiitti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti