tiistai 28. marraskuuta 2023

Irlanti vs tyrannit

 https://www.youtube.com/watch?v=kBB9NsWZKhM&ab_channel=PaulJosephWatson




Pistän tämän ihan jo siksi että tuo ^ sisältää kohdan jossa joku vitun idiootti hiivavittu kusipää poliitikkoämmä MYÖNTÄÄ kaiken ääneen, "sitähän me teemme, rajoitamme vapautta" !! HAHAhaa..ei kristus vittu minua oksettaa ja ärsyttää loputtomiin.

Kuvottavaa. Ajatelkaa mitä kusipäitä nuo rotat on. On järkyttävää kun vihollinen on täsmälleen niin kliseisen tyhmä ja umpiluupäinen ja typerä ja aivoton vihjeetön tollo kuin mitä ollaan tässä koko ajan sanottu ja "luultu".

Kuvottavia imbesillejä. Totalitäärisiä tyranneja ja ne TODELLA oikeuttaa sitä ihan vilpittömän pällisilmäisen aidon typerästi tuolla muinaisella pahantekijäin tietä helvettiin kiveävällä vitun klisheisellä paskalla "teemme tämän TEIDÄN hyväksenne / Yleisen Hyvän™ takia". Nuo kusipäät on ammuttava ja me kaikki tiedämme tämän. Kytät ja valtio on tikkusuoraan edessämme ja me kaikki tiedämme tämänkin.


Järkyttävä tilanne. TAAS älykääpiöiden ja opportunististen vitun nilkkien paskarantujen takia.


Palakaa helvetissä.


Ja hyvä Irlanti, antakaa totisesti vittu palaa !! Sanan jokaisessa merkityksessä. Toivotaan että fintiaanitkin saisivat atominkin verran sisua esimerkistänne.


Muistakaa VASTUSTAA kaikin keinoin KAIKKEA tyranniaa ja MUISTAKAA yli KAIKEN muun: ei ole olemassa oikeutta vaatia ja pakottaa ja komennella ja velvollisuutta totella. Tämä KAIKKI on ihmiset vs ihmiset planeetan pinnalla, MIKÄÄN osa tästä EI OLE Jumalasta tms. Totisesti minä sanon tämän teille. MUISTAKAA  SE !!


    M U I S T A K A A !!!


NYT JA AINA.


AMEN.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti