torstai 30. marraskuuta 2023

Iilon Mask vs kommarikomentelijat

 https://www.youtube.com/watch?v=o6P11nisFQA&ab_channel=modernity






HAHaa MAHTAVAA !!


TUOLTA se nääs näyttäisi jos valkoisilla miehillä olisi vielä jotain vitun munaa !! Ei se tuon kauhemapaa ole, sama kuin kutsuisit...en tiä... persettä "perseex" ja ämmää "ämmäx" ja nekrua "nekrux" ..ai miin ei kovin ihmeellistä. Todellisuudessa siis.

Mutta hinkuvien hyssyttelevien ylimielisten nirppanokkien ääliöiden MEGAmänttien sisäsiistiksi kuohittujen tyhmien ämmien mielestä toki ihan Gauheeta jne yms.


Mutta että hienoa että Iilon Mask saa sanotuksi ja viserretyksi aina mitä lie ja on selvästi "meän äijä". Ja onneksi MEGArikas !! HAHAhahah ahahah HAH HAHA HAA vitun kommunistivasemmisto. Haistakaa vittu.

Iilon sai jopa oltua samaa mieltä jonkun juutalaisia realistisesti arvioivan kanssa, on jumalauta kuin ihmisapinat olisi alkaneet oikeasti HERÄILLÄ siellä täällä !! MAHTAVAAA aivan mahtavaa.

Ja tottakai valtion kuristajakäärme puristaa yhä vain tiukemmin ja tiukemmin, ei ne muuta osaa eikä uskalla ja ne on läpimätiä paskapäitä vallankiimaisia paholaisen opetuslapsia, ne EI tule muuttumaan.



Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti