keskiviikko 15. marraskuuta 2023

3 uutista

 https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/41de554e-6fdd-440d-a935-363a8bb6efac


No se oli se ryssä sitten kun alkoi taas siihen kiusaan. Huu wudhavdunkt it?

Ken olisi voinut tämän aavista...että ryssät alkaa tehdä KAIKKEA mahdollista pientä ja suurtakin, naurettavasta aivan täysin kusipäiseen, ja tämä lie vasta alkua.

Mutta oikeassa oltiin, itärajalle aletaan pakkaan erinnäistä paskaa kuin peräsuoleen ja josta se olisi tarkoitus sitten "harmillisesti" ja "valitettavasti" pusertaaa suomalian päälle.

Mahtaa niitä gremlinin demoneita todella harmittaa! Ovat ihan aidon vilpittömästi pöllämystyneitä ittekkin !


*

https://www.iltalehti.fi/keho/a/c4830754-9487-4359-aab0-7c360ddb148d






Tä !?!...MI-TÄH ????! 

Mitä hevon vitun vitun vitun VITTUA !??! MIEHILLE jotain vitun "kuukautissuojia" !?!?  Kristus vitun älykääpiöt läskipäät naurettavat ärsyttävät kusipäät sekopäät vitun mielisairaat perkeleen pellet; miehillä EI OLE kuukautisia !!!! Ei nyt eikä koskaan eikä ole ikinä ollut, jollain harhaisilla inttävän mielisairailla kaheleilla voi olla mielestään, monet niistä on kai myös Napoleon, mutta todellisuudessa ei ole. Teidät tulisi vain ampua, kaikki jotka lähdette tähän hössötykseen mukaan. Te ette ansaitse mitään ymmärrystä ja armoa.

Nyt liittyi myös Vuokkoset sirkukseen.

*


https://www.youtube.com/watch?v=q5O7VOe_2_E&ab_channel=AnythingGoes




Ja sitten oli tällainenkin tapaus ^ - eli jokin neekeri tappoi valkoisen kiekkoilijakin. Nyt ne perkeleet käy päälle jopa jo jääkehässäkin !! Hahaaa ai luoja. MISSÄÄN ei saa enää olla rauhassa. Se on kiellettyä kuin tupakointi.

ÄLKÄÄ leikkikö media tyhmää, KAIKKI snaijaa kyllä mitä on tekeillä. Te vain munaatte itsenne ja häpäisette meidät kaikki. Itsenne etunenässä.



Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti