maanantai 6. marraskuuta 2023

iltasölkötystä

 https://www.iltalehti.fi/paakirjoitus/a/8bb5edc3-9162-4905-9239-0a9b663e6829



Wau.. Kristus vittu mitä absoluuttista roskaa. Houli fak !


Ompahan materialistisen reduktionistisen ateistisen kurja ja sieluton tapa katsoa maailmaa, eli hyvin suomalainen. Vastenmielinen mittarimadon maailmankuva. Suksi saatanan rutikuiva marxistinkäntty vittuun laskelminesi.


"..maksavat niin vähän veroja nauttimiensa yhteiskunnan palvelujen eteen, etteivät lopulta osallistu yhteisen kakun leipomiseen..."

Totta, suomessa kun maksetaan niin VÄHÄN veroja ! HAHahahaaaa :D

Ja mitähän vittua ovat nämä "yhteiskunna palvelut" joista vallan NAUTITAAN !!!!? En ole itse vielä YHDESTÄKÄÄN nauttinut ! Päinvastoin, ne ovat yleismaailmallisesti noin 100 % ihmisten kärsimysten LÄHDE vitun tunkkainen käkkäräpäinen tollo.

Ja mikä on "Yhteinen Kakku™" ?!?! Minä en ole ikinä kokenut kuuluvani teidän mulkujen joukkoon ja sekin olematon tunne hiipuu ja vähenee ajan funktiona.

"..Ongelmaan voi hakea ratkaisua Työperäisestä Maahanmuutosta™, työurien jatkamisesta ja siitä, että yhä useampi työvoiman ulkopuolella oleva saadaan mukaan työelämään. Lopulta esimerkiksi se, että sosiaali- ja terveyspalvelut on vastedes pystyttävä hoitamaan paljon nykyistä tehokkaammin, ei ole mielipidekysymys..."

Vai niin, the same old. Wannha virsi; tuokaa vaan maahan lisää aliapinoita niin sillä KAIKKI maagisesti hoituu. Vitun tyhmä ämmä, tuo on parhaillaankin FIKTIOTA ja LUULOJA ja helvetin paljon OLETUKSIA, pahimmillaan kyynistä Väestönvaihtoa ja täten de facto ja juude jure Maanpetosta ja rotunsa tahallista häivytystä. 

Ja ns "Maahanmuuttajien™" kyseinen "väestöpyramidi" jollet satu tietämään marxisti-lasitalonmulkku, on tismalleen SAMA kaikilla vähänkään ihmistämuistuttavilla kuin suomalian Finuiiteilla, Japanissa tismalleen sama ja pitkin aasiaa, AINOASTAAN jotkin vitun somput ja muut alkuaikain limput lisääntyy kuin kulovalkea, ja joiden ÄlykkyysOsamäärä on noin bulldogin luokkaa, jotain 65 jos oikein muistan. Joka määritellään lännessä VAKAVASTI jälkeenjääneeksi eli kehariksi. Eikä se siitä ikinä mihinkää muuttu tai nouse, vaikka sulla olis huono fiilis ja näi.

Ja sitten tuo henkäisee lopuksi pari lämmintä tyhjää henkäystä jostain wanhuksista ja eläkkeestä tjns yms jne jne ad nauseam. Ja tuolle kai maksetaan tästä tyhjäkäynnistä-paskanjauhannasta !! 


Ja kaikki eivät halua, HALUA, kuulua teidän "joukkoonne" ja olla "työelämässä" ja "kasvattaa yhteistä pottia" yms klisheitä, ja jos antaisitte ihmisten olla ja tehdä mitä lystää ...ehkä suomalaisetkin voisi alkaa olemaan onnellisia ihan oikeasti ? Ei valtion holhousta vaan vapautta. Ja kytät linnaan jne.

Ja kuka sanoo että jonkin helvetin "Hyvinvointivaltion™" tulisi olla ylipäätään olemassa ? Mikä se liekään. Ei ole OLEMASSA hyvinvointiVALTIOTA, valtio on luonteeltaan SAATANA ja tyranni ja kaikkien yhteinen VIHOLLINEN, sielunvihollinen joten se ei voi IKINÄ tuottaa onnea. Tämä ei ole monimutkaista.


Ehkä jos vain ...tyydytte vähempään ? Vain yhteen Mercedekseen per puolivuosi ? Ja vain yhteen West-Endin miljoonataloon ? Ja yksinkertaiseen elämään ?? Tjns.

Menette ITSE "Tuottaviin Töihin™" ettekä vain kirjoittele "artikkeleita" vitun laiskat marxisti-paskanäädät.


HÄVETKÄÄ  !



Vitun ketunpaska saatana. KEHTAA itse huudella työttömiä taas pakkotöihin tuokin, ikäänkuin itse olisi TÖISSÄ !! HAHahaha hahaa a aaaaaaaaaaaaaa. 

Ja jos ette olisi niin vitun HEIKKOJA, ei teitä tarvisi vanhanakin joka saatanan vitun hetki paijata kuin vauvaa, vitun pehmoiset ämmät !


Ehkä teidän tulee vain kuolla nuorempana / aiemmin ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti