torstai 9. marraskuuta 2023

Hra. Peto & nekrut yms

 https://www.youtube.com/watch?v=1E7aom7E8bw&ab_channel=AnythingGoes

"Väärin Sammutettu™ !"


Kuten NÄETTE ? Ei MITÄÄN voi tehdä, itse ainakaan, ilman etteikö kytät-valtio-laki-byrokraatit-poliitikot auo päätään ja suutu ja käy vaikeiksi ...JA ilman että sinä olet Rasisti™. HAhahaa kristus vittu mitä mulkkuja kusipäitä saatana !!

Jos tarvitte ikinä jonkun näppärän todisteen Valkoisesta Ylivertaisuudesta ja neekerten myötähävettävästä alkeellisuudesta ja poliitikkojen aivan pöyristyttävästä MEGAkusipäisyydestä narsismista ja rikollisesta demonin mielenlaadusta niin se on tuo video ^/ tapaus.


Vaikka rakentaisit ITSE nekruille, jostain syystä, 100 kaivoa jotta ne vitun muta-apinat saa vettä ekan kerran kurjassa paskaelämässään, niin bäng==> "sä oot Rasisti™!" HHAAHAaaaaaa ..ou-mai-kaad !

NÄYTTÄKÄÄ tämä video kaikille kusipäille jotka mankuu nekrujen ja poliitikkojen puolesta ja tästä lasismista.


Kuten myös näette, TIEDOSTAA ja TIETÄÄ kyseiset poliittiset vitun VITUT itsekin alhaisuutensa ja kyvyttömyytensä jne, SIKSI ne noin säpsähtää. "Se koira älähtää johon kalikka kalahtaa" - kuten sanotaan, ja kävi taas toteen.


Vittu että voi olla ärsyttävää saatanan riivinrauta vastarannankiiski kusipää sielunvihollis paskaväkeä perkele. Aivan surrealistisen vastenmielisiä nilviäisiä lokinpaskoja.


Vittu suksikaa kaikki vittuun ja kuolkaa triljoonasti.


Ja nekrut olkoon ilman vettä. Kyllä ne ittekin osaa sitäpaitti!


Kiitit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti