lauantai 25. marraskuuta 2023

muslimi-isku Irlannissa

 https://www.youtube.com/watch?v=wO1geI7bA0Y&ab_channel=AnythingGoes



Puukottelivat taas pieniä lapsia, ei mitään nähtävää, jatkaa.











Jos kuitenkin jostain syystä jäit vielä hengailemaan niin puhutaan toki. Eli muslimisika taas tuikkaili skidejä puukolla ja media ja politiikan MEGApaskapäät kusirotat aloitti ennustettavan seinähullun omiensa / "omiensa" päällepaskantamis kampanjansa. Jos joku vieläkään ei ymmärrä niin teidän "poliitikkonne" on teidän vihollisianne ja ne on kammettava "vallasta" keinolla millä hyvänsä jos itse haluatte selvitä ja että on olemassa valkoisia, vapautta, oikeuksia ja mitään hauskaa jne.

Jos primitiivinen eli alkeellinen psykoottinen typerä pahuuttauhkuva muinainen muta riittää niin älkää toki muuttako mitään.

Mutta jos olet järjissäsi mitenkään niin näet saman kuin minäkin, Eurooppa ja jokin murto-osa suomeakin on ollut jonkunlaisen oudon hypnoottisen unen, unissakävelyn, riivauksen ja joukkopsykoosin vallassa ja NYT siinä alkaa olla rakoilun ja murtumisen merkkejä siellä täällä. Pimeintähän on aina ennen aamunkoittoa.


Mutta mediat ja poliitikot ym joutukoon teoistaan tilille, se ei riitä että tilanne muuttuu, ne on ratsastaneet tiikerillä joten tulkoon myös syödyksi. Kytät ja muut niinikää.


Aamen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti