torstai 16. marraskuuta 2023

Niistä nekruista...

 https://www.youtube.com/watch?v=dIextK77k-4&t=37s&ab_channel=TheJollyHeretic




Tuota ^ kaikkea katsellessa ja aatellessa ..aatelkaa miten ..jotakin..en tiedä mitä, täytyy ihmisten olla että noin vitun yksinkertaistakin asiaa KEHDATAAN vatvoa ikäänkuin se olisi jotain mysteeristä ja todella hhMmm..*pudistelee päätään yrittäessään ymmärtää tätä vaikeaselkoista mysteeriä* vaikeaa ja vaikeasti selitettävissäolevaa ja läpitunkematonta, niin yksinkertainen asia kuin että neekerit on alkeeellisia barbaarisia lahjattomia jotakin apinoita kai tjns.

Jotka on ihan häikäilemättömän pokkana nostettu ihmismaailmaan ja mikä vielä drmaattisesti pöyristyttävempää, on alettu HYÖKKÄILLÄ meidän valkeiden päälle ja oikein aggressiivisesti AJAA "neekerten asiaa" eli sama kuin jos koiria aggressiivisesti ajettaisiin Finnairin piloteiksi ja ihmisiä manipuloidaan ja lyödään lainkusipääkirjallakin päähän jos eivät suostu kuolemaan moisen pilotin lennolla. Niin naurettavan absurdiksi tämä on mennyt.

Aatelkaa mikä näätä täytyy ihmisen tai finnuiitin olla että tuo asia ^, ja eritotenhan tämä vaivaa Amerikkalaisia siis, niin nin aatelkaa miten pienisieluinen on oltava ollakseen asiasta NIIN kiusaantunut että ei voi kuin vain valehdella. Ja hypistellä nojatuoliaan ja hiuksiaan ja kulliaan ja mitä vain ja kierrellä ja kaarrella ja selitellä ummet ja lammet parhain päin; sen kun vain toteatte totuuden !! Herran tähden sentään saatanan tolvanat perkele.

N A U R E T T A V A A !!!


HÄVETKÄÄ !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti